14.5.2021
LAHJAKAS LAULAJA-LAULUNTEKIJÄ OLLI HALONEN JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN

Viime elokuussa koskettavan debyyttisinglensä Isän ikäinen julkaissut upea tulkitsija, laulaja-lauluntekijä Olli Halonen julkaisi tänään uuden singlen Pohjola. Olli Halonen ammentaa kappaleidensa aiheet omakohtaisista aiheista ja elämästä. Kappale kertoo suomalaisuudesta ja sen kaikesta hienoudesta ja outoudesta.

-Vuodesta toiseen vuoden katsotuimmassa tv-ohjelmassa seurataan ihmisten kättelyä ja jo pelkkä Suomen mainitseminen maailmalla riittää juhlinnan aiheeksi. Olemme outo pohjoinen kansa, mutta onhan tämä myös hieno maa! Halonen kuvailee kappaletta.

Kuuntele kappale tästä. Kappaleeseen julkaistiin myös musiikkivideo.

Mökkitie Recordsille sainattu, Kuopiosta kotoisin olevalla Olli Halosella on pitkä tausta musiikin parissa. Kappaleensa itse säveltävä ja sanoittava artisti on aiemmin myös muun muassa soittanut rumpuja useammassa eri kokoonpanossa. Laulut saavat vaikutteita artistin omasta ja lähipiirin elämästä, omakohtaisissa teksteissä käsitellään koko elämän kirjoa ja rohkeasti myös sen kipukohtia.

Lataa tuoreet promokuvat täältä
Kuvaaja: Karri Harju

Seuraa Olli Halosta:
Facebook
Instargam
Spotify 

Yhteydenotot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com