14.5.2021
JARKKO AHOLA KONSERTTISALIKIERTUEELLE LOKAKUUSSA

Rocktenori Jarkko Ahola lähtee lokakuussa Ikävä-nimiselle konserttisalikiertueelle. Kahdeksan konsertin kiertue käynnistyy Järvenpää-talosta 22. lokakuuta ja päättyy Tampere-talolle 21. marraskuuta. Kiertueen lipunmyynti on käynnistynyt tänään.

Mitäpä elämä olisi ilman musiikkia – ja varsinkaan elävää musiikkia? Nyt kun päälle vuosi ollaan menty enemmän tai vähemmän ilman, on ajatus tulevasta syksyn kiertueesta suorastaan kutkuttavan hieno. Se että kiertue on saanut nimensä joulukuussa julkaistusta versiostani Pave Maijasen – rauha hänen sielulleen – kappaleesta ”Ikävä”, on keikoille ja konsertteihin mitä suurin IKÄVÄ. Meille musisoijille tuo on melkeinpä elinehto. Toivotaan, että kesän myötä korona on muisto vain ja nähdään aurinkoisilla keikoilla ja syksyn kiertueella! Jarkko Ahola kommentoi.

Jarkko Ahola tuli aikoinaan tunnetuksi Teräsbetonin laulaja-basistina ja biisinkirjoittajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Ave Maria – Joulun klassikot (2012) on myynyt tuplaplatinaa ja myös sitä seuranneet levyt Suojelusenkeli – Joulun klassikot 2 (2014) ja Romanssi (2016) ovat myyneet platinaa ja kultaa. Rock-tenorin omia biisejä sisältävä albumi Mä tuun suo luo julkaistiin keväällä 2018 ja se nousi suoraan Suomen virallisen listan sijalle 2. Miehen viimeisin, syksyllä 2019 julkaistu Metallisydän-albumi sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä rock-klassikoita. Viime vuosina komeaääninen Ahola on hurmannut myös Elämäni Biisi tv-ohjelman solistina sekä esiintynyt yhdessä Waltteri Torikan kanssa täydelle Hartwall Arenalle kolmena vuotena peräkkäin.

Jarkko Ahola – Ikävä 
Konserttisalikiertue 2021

Pe 22.10. Järvenpää, Järvenpää-talo
La 23.10. Kouvola, Kuusankoskitalo
La 30.10. Rauma, Rauma-Sali
Su 31.10. Hyvinkää, Hyvinkääsali
Pe 5.11. Oulu, Club Teatria
La 6.11. Kuopio, Musiikkikeskus
Su 14.11. Mikkeli, Mikaeli
Su 21.11. Tampere, Tampere-talo

Konsertit klo 19.00
Liput alk. 35,90€
Katso paikkakuntakohtaiset lipunmyyntitiedot osoitteesta www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Jarkko Ahola – laulu & kitara
Antti Hakulinen – koskettimet
Lauri Laine – kitara
Jari Laitinen – basso
Antti Mäkelä – rummut

Seuraa Jarkko Aholaa somessa:
Facebook
Spotify
Youtube
www.jahola.com
www.warnermusiclive.fi/jarkkoahola

Lataa Jarkko Aholan promokuva täältä.

Konsertin promoottori:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
nora.norrlin@liekkipromotion.com / 040 846 0116