12.5.2021
PERJANTAINA EMMA GAALASSA EHDOLLA OLEVA COSTEE JULKAISEE UUDEN SINGLEN

Perjantaina järjestettävässä Emma Gaalassa kahdessa kategoriassa ehdolla oleva costee julkaisee samana päivänä myös uutta musiikkia. Ne voi liittyy -nimisellä kappaleella on mukana myös koukuttavalla soundillaan vakuuttava hip hop/r’n’b-artisti Bizi. Kappaleen on tuottanut Mikko Tiainen.

Oltii yks ilta bailaa studiolla ja mä pyysin Bizii koko ajan laittaa 50 Centii soimaan, mihin se vaan naureskeli, koska luuli et vitsailin. Saatiin aiheesta melkein riita aikaiseksi! Alettii siin sit puhuu miten oikeesti molemmat digaillaan just sitä 2000-luvun alun Hip hoppii ja miten ois siisti tehä nyt biisi mis ois vähän samaa meininkii ku sen ajan träkeissä. Ei menny kauaakaa ku oltiin studiolla tekee tätä biisii yhessä.

Koronavuosi on vieny keikat ja kauhee ikävä on myös ihan vaan klubeille hengailee. Tää biisi vei snadisti taas lähemmäs niitä ja toivon et pääsis pian vetään tätä myös livenä!

Platinaa striimannut debyyttialbumi Ehkä joskus tää viel naurattaa julkaistiin toukokuussa 2019. Se pysyi yhteensä 74 viikkoa Suomen virallisella albumilistalla. Toinen albumi Kaikki loppuu aina ilmestyi viime syksynä ja on striimannut kultaa. costeen tummanpuhuvaa, rosoista ja pop-koukuilla täytettyä äänimaailmaa tukevia videoita on katsottu Youtubessa huikeat yli 5 miljoonaa kertaa. Koko ikänsä musiikkia harrastanut laulaja-lauluntekijä on vakuuttava ja energinen live-esiintyjä, joka ei jätä yleisöä kylmäksi. Hän onkin saanut ympärilleen vahvan ja kannustavan fanijoukon.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

costee
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/costee

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Kimmo Sundström / Warner Music Live
kimmo.sundstrom@warnermusic.com

Management:
Nino Lintermo / Bad Habit Management
nino@badhabit.fi