7.5.2021
SEKSIKÄS-SUKLAA JA DOSDELA JULKAISIVAT KANNATUSLAULUN HUUHKAJILLE JALKAPALLON EM-KISOIHIN

Hulvattomista somevideoistaankin tunnettu kaksikko Seksikäs-Suklaa ja Dosdela julkaisi tänään uuden singlen Se on voitto! (Oi Suomi on). Kappale on kannatuslaulu jalkapallon EM-kisoissa kisaavalle Suomen joukkueelle. Kuuntele kappale tästä.

– Biisissä on tunnetta ja muistoja niistä ajoista kun itse pelasin jalkapalloa. Monesti itse toivoin, että olisin ammattilaisjalkapalloilija, vaikka musta ei sitten futaria tullutkaan kun musiikki vei miehen. Jo se, että Suomi nähdään futiksen EM-kisoissa on VOITTO! Seksikäs-Suklaa kuvailee kappaletta.

Muun muassa Mikä kesä- ja Herkku-hittibiiseistään tunnetut Seksikäs-Suklaa ja Dosdela ovat myös tunnettuja somepersoonia ja tubettajia, joilla on Youtubessa jo lähes 44 000 tilaajaa ja joita seuraa Facebookissa yli 35 000 ihmistä. Uuden biisin julkaisun lisäksi Seksikästä-Suklaata ja Dosdelaa työllistää muun muassa somevideoiden ja sketsien käsikirjoittaminen ja kuvaaminen.

Seuraa Seksikästä-Suklaata:
Instagram
Facebook
YouTube

Seuraa Dosdelaa:
Instagram
Facebook
YouTube

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
All Day Agency
feniks@allday.fi

Management:
Sirke Salovaara
sirke.salovaara@mumahelsinki.com