7.5.2021
SANNIN ODOTETTU UUSI SINGLE JA MUSIIKKIVIDEO OVAT TÄÄLLÄ!

Suomen suosituimpiin pop-tähtiin lukeutuva SANNI julkaisi tänään uuden singlen Pettäjä. Kappale käsittelee nimensä mukaisesti pettämistä ja pohtii siihen liittyviä rajoja. Videolle julkaistiin myös näyttävä musiikkivideo, jonka on ohjannut arvostettu ohjaaja Viivi Huuska.

Viivin kanssa videon tekeminen on ollut pitkään puheissa, joten oli ihanaa vihdoin päästä tekemään musiikkivideo yhdessä. Oon super onnellinen ja ylpeä siitä, millainen videosta tuli ja Viivin kanssa työskentely on ollut todella insiproivaa. Video tukee onnistuneesti biisin maailmaa ja tuo sille just oikean visuaalisen ilmeen. En voisi olla enempää fiiliksissä”, SANNI hehkuttaa.

Katso vaikuttava musiikkivideo täältä.

Pettäjä on SANNIn myöhemmin julkaistavan viidennen albumin ensimmäinen single. SANNIn edellinen oma julkaisu, tuplaplatinaa myynyt Trippi-albumi julkaistiin lähes kaksi vuotta sitten.

Viime kuussa tiedotettiin SANNIn tehneen historiaa, kun hänen vuonna 2015 julkaisema rakastettu jättihitti 2080-luvulla rikkoi 200 listaviikon rajapyykin Suomen top 100 -radiolistalla. Kappaleella on tällä hetkellä takanaan 205 listaviikkoa ja löytyy edelleen sijalta 64. Samoihin listaviikkoihin ei ole pystynyt aiemmin yksikään kappale. Vuoden biisi -Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden -biisi palkinnoilla palkittu kappale oli myös koko viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa.

SANNIn omaperäiset lyriikat, isot pop-melodiat ja rohkeus tekemisessä ovat tehneet hänestä yhden maamme kiinnostavimmista ja seuratuimmista artisteista ja biisintekijöistä. SANNIn kaikki albumit ovat myyneet tripla- ja tuplaplatinaa ja arvostettu artisti on palkittu Vuoden biisi -Emman lisäksi kahdesti Vuoden naisartistiksi Emma Gaalassa. Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI on villinnyt keikkalavoja ympäri Suomen sekä esiintynyt omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan.

Lataa uudet promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Viivi Huuska

Seuraa SANNIa: 
Instagram
Facebook
Spotify
Tiktok

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikkatiedustelut:
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi