7.5.2021
JAKE HANNULASTA WARNER MUSIC LIVEN HEAD PROMOTER

Warner Music Liven pitkäaikainen agentti ja promoottori Jake Hannula on nimitetty Head Promoteriksi. Hannulan tehtäviin kuuluu tulevaisuudessa Warner Music Liven promoottoritoiminnan kehittäminen niin areena- , stadion-, kuin tapahtumaproduktioiden osalta.

Promoottoritiimin vetovastuun lisäksi Jake jatkaa tuttuun tapaan työtään Jenni Vartiaisen, Vesalan, Antti Tuiskun, Kaija Koon, Mikael Gabrielin, Cledoksen, Chisun, Michael Monroen ja The Rasmuksen agenttina.

Jaken rooli koko Warner Music Liven kehityksessä ja tekemisessä, jo lähes viidentoista vuoden aikana, on niin merkittävä, että uusi toimenkuva on selkeä jatkumo Jaken hienolle uralle. Jake tuo huimassa nousussa olevaan promoottoritoimintaamme vahvaa näkemystä ja kokemusta ja uskon, että tämä tulee näkymään nopealla aikavälillä, kun yhteiskunta jälleen aukeaa tapahtumien ja areenakeikkojen osalta, Warner Music Liven johtaja Samppa Hartikainen sanoo.

Olen motivoitunut ja innostunut tästä mahdollisuudesta päästä kehittämään toimintaamme uusia, entistä isompia ja elämyksellisempiä projekteja kohti yhdessä huikean tiimimme ja upeiden artistiemme kanssa, Jake Hannula sanoo.

Hannula aloitti keikkamyyntiuransa HMC:llä (Helsinki Music Company) vuonna 2005. Hän siirtyi Warner Music Liven agentiksi, kun HMC yhdistyi Warner Music Finlandiin 2007. Hannula on toiminut promoottorina lukuisissa isoissa konserttitapahtumissa, kuten Cheekin Olympiastadionkonserteissa (2014), Antti Tuiskun Mun on pakko twerkkaa -areenakiertueella (2018), Haloo Helsinki! -yhtyeen hallikiertueella (2017) sekä useissa Helsingin Hartwall Arenalla järjestetyissä konserteissa. Lisäksi Jake Hannula on palkittu Musiikki & Median Industry Awardseissa Vuoden keikkamyyjänä. Hannulan edustamat artistit ovat vuosien varrella kahmineet useita vuoden live-esiintyjäpalkintoja Emma-gaalassa sekä Industry Awards -gaalassa.

Lisätiedot: 
Samppa Hartikainen / Warner Music Live
samppa.hartikainen@warnermusic.com