7.5.2021
ELIAS KASKISEN UUSI SINGLE ON TÄYNNÄ KESÄILLAN HUUMAA

Pop-tähti Elias Kaskinen julkaisi tänään kesäisen uuden singlen Kerran elämässä. Kappaleen ovat kirjoittaneet Elias, Vilma Alina sekä Joonas Angeria, joka on edellisten sinkkujen tapaan tuottanut tämänkin.

Kerran elämässä on katkeransuloinen biisi rakkauden kesän ainutkertaisuudesta. Itselleen voi löytää ’’sen oikean’’ ja yhteisiä kesiä voi olla vaikka kymmeniä sen jälkeen, mutta se ensimmäinen yhteinen kesä. Sen voi elää vain kerran. Siksi se on kaunista, mutta siksi se on myös haikeaa.

Vilma Alinan ja Joonaksen kanssa biisisessio muistutti enemmänkin illanviettoa: istuttiin kitaroiden kanssa ja muisteltiin kesää ja yhtäkkiä meillä oli tällainen biisi, Elias kertoo.

Kuuntele Kerran elämässä tästä.

Elias Kaskinen & Päivän Sankarit -yhtyeen solistina vuosina 2014-2018 toiminut pop-tähti on siirtyi viime vuonna odotetusti soolouralle. Eliaksen neljää aiemmin julkaistua soolosingleä on striimattu yli viisi miljoonaa kertaa, ja viime kesänä julkaistu Beibe on jo reippaasti yli kultaa. Artisti on vuosien varrella myös esiintynyt useasti televisiossa, voittaen esimerkiksi Tähdet, tähdet -ohjelman vuonna 2017 sekä Kultaisen Venlan isännöimästään Alasti-klubista vuonna 2019.

Katso luuppivideo tästä!

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

Elias Kaskinen:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com