7.5.2021
COLDPLAYN UUSI SINGLE HIGHER POWER SAI ENSISOITON SUORAAN AVARUUDESTA

Maailman suosituin yhtye Coldplay julkaisi tänään uuden singlen nimeltä Higher Power! Uuden julkaisun juhlimiseksi bändi soitti videokeskustelun ranskalaiselle ESA-astronautti Thomas Pesquetille, joka on tällä hetkellä kansainvälisellä avaruusasemalla.

Pesquetille lähetettiin maasta uuden singlen esitysvideo ja hän ensisoitti tämän suoraan kansainväliseltä avaruusasemalta. Ensisoiton jälkeen seurasi keskustelua, jossa vertailtiin yhtäläisyyksiä kiertuelämän ja avaruusasemalla asumisen välillä sekä maapallon haurautta. Pesquetilta tiedusteltiin myöskin mikäli hän on nähnyt avaruusolioita komennuksellaan.

Katso bändin keskustelun yhdessä Pesquetin kanssa täältä ja uusi esitysvideo täältä.

Hartaasti odotettu Max Martinin tuottama kappale on ensimmäinen julkaisu sitten yhtyeen 2019 julkaistun Everyday Life -albumin jälkeen. Coldplay perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1996, kun yhtyeen jäsenet Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion ja Chris Martin tutustuivat toisiinsa opiskellessaan Lontoossa. Yellow -hitillä kansainväliseen suosioon ponnahtanut yhtye on nykyään yksi maailman menestyneimpiä ja kappaleet ovat striimanneet Suomessakin moninkertaista platinaa sekä viihtyneet radiolistan kärjessä. Kahdeksalta studioalbumilta löytyvät muun muassa klassikot Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida sekä A Sky Full Of Stars. Yhtyeen palkintokaapista löytyy lähes jokainen arvostettu musiikkipalkinto, mukaan lukien seitsemän Grammy -palkintoa.

Promokuvat löydät täältä!

Coldplay somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com