30.4.2021
MÖKKITIE RECORDSIN TUORE SAINAUS MIKA & SAMULI JULKAISI KANNATUSLAULUN JALKAPALLON EM-KISOIHIN

Mökkitie Recordsin tuore sainaus, DJ-kaksikko Mika Träkkisen & Samuli EDM, julkaisi tänään debyyttisinglensä Oi Suomi on (feat. Faija & DJ ILG). Kappaleessa juhlitaan suomalaisuuden ja urheilun ytimessä, sillä se on tehty kannattamaan Suomen joukkuetta tulevissa jalkapallon EM-kisoissa. Kappaleella ovat mukana myös hittejä tehtailleet Faija sekä DJ ILG.

-Biisi on Mikaa ja Samulia parhaimmillaan. Mahtavaa, että raikkaaseen EDM-ralliin saatiin mukaan tarttuvat feattajaat Faija ja DJ ILG. Ralli alkaa, hyppää kyytiin! Mika ja Samuli kuvailee kappaletta.

Kuuntele tarttuva biisi tästä.

Mika Träkkisen ja Samuli EDM:n muodostama tuottajaduo Mika & Samuli löi viisaat kypäräpäänsä yhteen vuosi sitten ja nyt tämän ”Härmän Daft Punkin” ensimmäinen koko kansan hitti julkaistaan. Biisillä ovat mukana hittikappaleistaan Löikö Mörkö sisään? ja PukkiParty tunnettu DJ ILG sekä platinaa ja kultaa striimannut Faija.

Lataa tuoreet promokuvat tästä
Kuvaaja Karim Awad

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com