30.4.2021
MAAILMAN SUOSITUIN YHTYE COLDPLAY JULKAISEE UUDEN SINGLEN HIGHER POWER 7. TOUKOKUUTA

Maailman suosituin yhtye Coldplay yllätti kaikki ilmoittamalla julkaisevansa uuden Higher Power -nimisen singlen ensi viikon perjantaina, 7. toukokuuta!

”Higher Power on kappale joka syntyi pienellä kosketinsoittimella ja kylpyhuoneen pesualtaalla vuoden 2020 alussa. Sen on tuottanut Max Martin joka on todellinen maailmankaikkeuden ihme. Se julkaistaan perjantaina 7. toukokuuta. Rakkaudella c, g, w & j” – Coldplay kertoi Twitterissä.

Julkistus vahvistaa fanien levittämät huhut viime viikosta lähtien, kun kryptiset mainostaulut alkoivat osoittaa mystiselle verkkosivustolle nimeltä alienradio.fm. Fanit onnistuivat tulkitsemaan kirjaimelliset symbolit ja paljastamaan kappaleen otsikon sekä julkaisupäivän!

Coldplay perustettiin Iso-Britanniassa vuonna 1996, kun yhtyeen jäsenet Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion ja Chris Martin tutustuivat toisiinsa opiskellessaan Lontoossa. Yellow -hitillä kansainväliseen suosioon ponnahtanut yhtye on nykyään yksi maailman menestyneimpiä ja kappaleet ovat striimanneet Suomessakin moninkertaista platinaa sekä viihtyneet radiolistan kärjessä. Kahdeksalta studioalbumilta löytyvät muun muassa klassikot Yellow, Clocks, Fix You, Paradise, Viva La Vida sekä A Sky Full Of Stars. Yhtyeen palkintokaapista löytyy lähes jokainen arvostettu musiikkipalkinto, mukaan lukien seitsemän Grammy -palkintoa.

Promokuvat löydät täältä!

Coldplay somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com