30.4.2021
GOJIRA JULKAISI ODOTETUN UUDEN FORTITUDE -ALBUMIN

Kaksinkertainen Grammy-ehdokas Gojira julkaisi tänään odotetun Fortitude -albumin. Metalliyhtyeen uudelta studioalbumilta on julkaistu jo kappaleet Another World, Born For One Thing, Amazonia, Into The Storm sekä The Chant. Yhtye on aikaisemmin julkaissut kuusi studioalbumia: Magma (2016); L’Enfant Sauvage (2012); The way of all flesh (2008); From mars to sirius (2005); The Link (2003); sekä Terra Incognita (2001).

Joe Duplantier on äänittänyt ja tuottanut koko tulevan levyn Gojiran Silver Cord -studiolla New Yorkissa. Albumin on miksannut ääniteknikko Andy Wallance, joka on toiminut aikaisemmin muun muassa Nirvanan sekä Rage Against The Machinen tuotannoissa. Fortitude on kokoelma kappaleita, jotka kehottavat ihmiskuntaa kuvittelemaan uuden maailman, ja sitten tehdä sen todeksi.

Fortitude -albumin kappalelista:
1.    “Born For One Thing”
2.    “Amazonia”
3.    “Another World”
4.    “Hold On”
5.    “New Found”
6.    “Fortitude”
7.    “The Chant”
8.    “Sphinx”
9.    “Into The Storm”
10.    “The Trails”
11.    “Grind”

Promokuvat löydät täältä!

Gojira somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
Youtube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com