28.4.2021
SYKSYN HARJOITTELIJAHAKU ON ALKANUT

Nyt tarjolla on harvinaislaatuinen tilaisuus päästä seuraamaan ja rakentamaan artistitarinoita aitiopaikalta! Etsimme uusia harjoittelijoita tiimeihimme syyskaudelle 2021. Innovatiivinen markkinointitiimimme etsii kahta uutta harjoittelijaa, sekä kotimaiselle että kansainväliselle puolelle. Lisäksi vastaanottoomme haetaan toimistoharjoittelijaa.

Olet oma-aloitteinen, reipas, luotettava sekä intohimoisesti musiikkiin suhtautuva tyyppi. Nautit työn monipuolisuudesta sekä siitä, että yksikään päivä ei ole samanlainen.

Haemme harjoittelijoita, joille harjoittelu olisi osa opintoja ja kerryttäisi opintopisteitä. Puolen vuoden harjoittelut ovat palkallisia ja alkavat elokuun puolivälissä.

Jos uskot olevasi oikea ihminen työskentelemään meillä, voit lähettää avoimen hakemuksen ja cv:si meille osoitteessa www.warnermusic.fi/rekrytointi. Hakuaika päättyy 7.5. ja haastatteluun valittuihin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.

Haluamme omalta osaltamme edistää hakijoiden välistä tasa-arvoa, joten siksi rekrytoinnin ensimmäinen vaihe toteutetaan anonyymisti.