20.4.2021
LEGENDAARINEN KAIJA KOO JULKAISEE PERJANTAINA URANSA 14. ALBUMIN

Suomalaisen popmusiikin kuningatar Kaija Koo julkaisee uransa 14. albumin Taipumaton tämän viikon perjantaina. Albumi on saanut nimensä siltä löytyvältä singleltä, joka julkaistiin helmikuussa ja on tällä hetkellä Suomen virallisen radiolistan sijalla yhdeksän. Taipumaton-albumi sisältää 12 kappaletta ja sitä valmisteltiin yli kaksi vuotta. CD + fanilehti on saatavilla lehtipisteistä 23.04.

En olisi uskonut vuonna -86, kun tein ensimmäisen levyni ’Kun savukkeet on loppuneet’, että julkaisen 14. albumini vuonna 2021. Musiikkimaailma on muuttunut radikaalisti näiden vuosien aikana. Onneksi ihmisyyden syvin olemus säilyy tämän kaiken huippuunsa viritetyn teknologian rinnalla. Tämän albumin tekoprosessi oli pitkä matka, joka sisälsi paljon valintoja, epävarmuutta, onnistumisia, itkua, naurua ja jotain suurta täyttymystä, jonka vuoksi haluan tehdä tätä vuodesta toiseen. Albumi tehtiin omilla ehdoillani, kuulijoita kunnioittaen. Se on tarkoin harkittu kokonaisuus, jonka jokaisella laululla on tärkeä sanoma ja oma polkunsa suomalaiseen sieluun.

Albumia on ollut tekemässä joukko arvostettuja biisintekijöitä ja tuottajia:

Oli jälleen ylpeys ja riemu tehdä huippuammattilaisten kanssa töitä. Sanotaan, että soppaan ei tarvita montaa kokkia, mutta tässä tapauksessa jokainen tekijä toi oman sävynsä ja uniikin otteensa musiikkiin. Jokaisen albumin kappaleen matka luokseni oli erilainen, mutta niillä kaikilla on oma sanomansa minulle ja sitä kautta myös kuulijoille.

Kaija Koo on yksi Suomen menestyneimmistä ja rakastetuimmista artisteista. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen keikkayleisönsä koostuukin niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo julkaisi viime vuonna kaksi singleä Onnellinen loppu ja Hullut päivät, jotka molemmat nousivat virallisen radiolistan sijalle kaksi. Edellinen albumi Sinun naisesi julkaistiin vuonna 2016 ja se on striimannut platinaa.

Albumin nimikkobiisi Taipumaton antoi nimensä myös Kaija Koon 10. syyskuuta julkaistavalle elämäkerralle, joka tulee käymään läpi viidelle vuosikymmenelle ulottuvan uran huiput ja laskut.

Taipumaton -biisilista:
1. Sateenkaari pimeessä
2. Hullut päivät
3. Riidellään rakas
4. Mun sydän
5. Jos rakastaa niin rakastaa
6. Onnellinen loppu
7. Vikaa ensimmäistä kertaa
8. Taipumaton
9. Mitä vaan
10. Räksyttävät koirat
11. Pelkkää voittoo
12. Eva (Nukutaan kielletyllä iholla)

Lataa Kaija Koon promokuva täältä!
Kuvaaja: Nana Simelius

Kaija Koo:
Facebook
Instagram 
Spotify
warnermusic.fi/kaijakoo

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Keikat:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com