20.4.2021
ANTTI TUISKUN ODOTETUT BAILANTAI-KONSERTIT SIIRTYVÄT SYYSKUULLE

Antti Tuisku ja Warner Music Live siirtävät kesäkuulle kaavaillut Bailantai-konsertit syyskuulle 2021. Uudet Bailantai-konserttipäivät ovat 17. ja 18. syyskuuta 2021. Tämänhetkisen näkymän mukaan tautitilanne tulee kesän aikana helpottumaan huomattavasti ja rokotekattavuus lisääntymään. Syyskuisten konserttien järjestely jatkuu siis luottavaisin mielin. Aiemmin ostetut Bailantai-liput käyvät sellaisinaan uusille keikoille – perjantain liput perjantaille ja lauantain lauantaille.

Haluan, että kenenkään ei tarvitse olla huolissaan tai miettiä omaa tai läheistensä terveyttä siinä vaiheessa, kun Olympiastadionilla bailataan kaksi iltaa putkeen. Näen jo sieluni silmin kuinka syyskuiset Bailantai-konsertit kruunaavat kesän ja puhaltavat uutta positiivista tuulta vaikean korona-ajan jälkeen. Alkusyksyn pimenevissä illoissa show tulee olemaan tajunnanräjäyttävä kokemus. Hyvää kannattaa odottaa, Antti Tuisku sanoo.

Antti Tuiskua on uskominen – maailmanluokan show’sta tunnetun artistin Bailantai-konsertit tulevat varmuudella olemaan vailla vertaa ja Olympiastadionilla nähdään jälleen jotain todella ainutlaatuista.

Antti Tuisku – Bailantai
Olympiastadion, Helsinki
Uudet konserttipäivät
pe 17.9. ja la 18.9.2021
Liput alk. 49,90€
www.bailantai.com
Mikäli uudet konserttipäivät eivät sovi, liput on mahdollista palauttaa 20.5. mennessä.

Seuraa Anttia somessa:
Instagram
Facebook
warnermusiclive.fi/anttituisku

Lataa Antin promokuva tästä!
Kuva: Anna Äärelä

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Aino-Kuutamo Uusitorppa / Warner Music Finland
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Konserttien promoottori:
Jake Hannula / Warner Music Live
jake.hannula@warnermusic.com