16.4.2021
NOUSEVA KOTIMAINEN TUOTTAJA THE SECOND LEVEL JULKAISI KEVÄISEN BÄNGERIN

Hittikoneeksi kehittyvä The Second Level julkaisi tänään uuden kappaleen, It’s Gonna Be Okay. Kappale on artistin ensimmäinen soolosingle Warner Music Finlandin kautta. Kasarivivahteisen tanssibiisin ovat kirjoittaneet Alexander Pavelich (Ava Max & Alan Walker, David Guetta), Erik Smaaland (Robin Schulz, Felix Jaehn, Alok), Henrik Tala (Arttu Wiskari, Gattüso, Davai, KEiiNO) sekä Alida, joka kuullaan tämän kappaleen laulajana ja jonka ääni on tullut aiemmin tutuksi muun muassa Robin Schulzin, R3HABin ja Alokin hittibiiseistä.

Oli huikeeta työskennellä näin kovien kansainvälisten kirjoittajien kanssa. Oon pitkään halunnut tuoda kasarivivahteita nykypäivän tanssimusiikkiin, ja It’s Gonna Be Okayn kohdalla pääsin niin vihdoin tekemään. TSL kertoo.

The Second Level, eli Daniel Helenius, liittyi viime vuonna Warner Music Finlandin kansainväliseen edustustoon ja on yksi Suomen mielenkiintoisimmista vientiartisteista. Artisti on lämmitellyt David Guettaa Eestissä sekä vetänyt Weekend Festivalin lopetuskeikan päälavalla 30 000 ihmisen edessä.

The Second Levelin viimeisin kappale, norjalaisten Minus Manusin ja Oda Loves You:n kanssa julkaistu French, sai radiosoittoa Suomen ja Norjan lisäksi jopa Ranskassa asti. Viime vuonna artisti julkaisi myös kaksi yhteissingleä, Stay feat. MVRT Tungevaagin kanssa sekä Lemon Tree Minus Manusin kanssa, ja kappaleet ovat kumpikin keränneet jo yli 2 miljoonaa striimiä.

Lataa pressikuvat tästä!
Kuvaaja: Marek Sabogal

Kuuntele kappale tästä!

The Second Level:
Instagram
Facebook
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
emma.hynna@warnermusic.com