9.4.2021
KIINNOSTAVA RAP-TULOKAS NEBI JULKAISI UUDEN SINGLEN SEXMANEN KANSSA!

Babyfacelle sainattu, aiemmin omakustanteisesti musiikkia julkaissut turkulainen rap-artisti Nebi julkaisi tänään uuden singlen Stick. Kappaleella on mukana toinen tämän hetken kiinnostava kotimainen rap-tulokas Sexmane. Monipuolinen lahjakkuus Nebi tuottaa itse omat kappaleensa ja vastaa niin ikään myös tämän sinkun tuotannosta. Nebi kertoo yhteistyön Sexmanen kanssa muodostuneen luontevasti, jonka kuulee kappaleen tarttuvasta melodiasta ja artistien lähes täydellisesti yhteensoljuvista soundeista.

Oltiin Maxin kanssa studiolla ja aloitin työstämään biittiä, johon Max heitti ekat lainit. Tehtiin tää biisi saman session aikana tyyliin yhdeltä istumalta valmiiksi, vuorotellen laini lainilta. Täs biisissä ei oo järkee, mutta sen vaibi on bängeri. Kaikki tapahtui lähes yhdeltä istumalta hyvästä yhteisestä energiasta ja samasta mindsetistä. Ollaan tunnettu Maxin kanssa parisen vuotta ja ekan kerran tavattiin Ruississa, jonka jälkeen alettiin puhumaan et pitäis tehdä musaa yhdessä. Ollaan vaibattu yhdes studiolla aika aktiivisesti ja yhteistyö Maxin kanssa on sujunut luontevasti.

Fun fact: tein tän biitin frendin Macilla ja mixasin loppuun saakka pelkkiä Macin kaiuttimia käyttäen”, Nebi kertoo.

Nebi tulee musikaalisesta perheestä, joten musiikki on ollut hänellä läsnä läpi elämän. Nebi soitti rumpuja 5-vuotiaasta teinivuosiin, jonka myötä kiinnostui biittien tekemisestä ja tuottamisesta. Tuottamisen kautta hän tajusi omaavansa myös lyyrisiä kykyjä ja innostui pian räppäämisestäkin. Nebi työskentelee lähes täysin itsenäisesti ja tuottamisen lisäksi myös miksaa omat kappaleensa. Omien biisiensä lisäksi Nebi on tuottanut musiikkia myös muille aloitteleville rap-artisteille.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Andrei Kipahti

Nebi Instagramissa.
Nebi Spotifyssa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland & Babyface
noora.karki@warnermusic.com