8.4.2021
TWENTY ONE PILOTS JULKAISI ENSIMMÄISEN SINGLEN TULEVALTA ALBUMILTA

Grammy-palkittu duo Twenty One Pilots yllätti ilmoittamalla uuden Scaled And Icy -albumin julkaisupäivämäärän, joka on toukokuun 21. päivä. Duo julkaisi myös tulevan albumin ensimmäisen singlen nimeltä Shy Away. Kappaleeseen julkaistiin samalla Miles & AJ:n ohjaama musiikkivideo, jonka pääset katsomaan tästä!

Uuden albumin ja singlen lisäksi Twenty One Pilots tiedotti myös yhtyeen ensimmäisestä livestriimikeikasta joka kantaa nimeä Twenty One Pilots – Livestream Experience. Keikka lähetetään maailmanlaajuisesti albumin julkaisupäivänä 21. päivä toukokuuta ja siinä tullaan kuulemaan yhtyeen uuden albumin kappaleiden lisäksi myöskin aikaisempia hittejä. Keikkaliput ovat myynnissä nyt täällä.

Albumin kappaleet on kirjoitettu ja tuotettu pääosin Tyler Josephin toimesta eristyksissä kotistudiossaan kuluneen vuoden aikana sekä Josh Dunin taidonnäytettä kuullaan rumpujen puolella. Scaled And Icy on virtuaalisten etäsessioiden tuote, joka käsittelee duon katoavia rutiineja sekä vuotta 2020 hallinneita tunteita, kuten ahdistusta, yksinäisyyttä, ikävyyttä ja epäilyjä. Duo joutui luopumaan tavallisista studiosessioistaan, mutta samalla he saavuttivat täysin uuden itsetutkiskelun prosessin omaksumalla mielikuvituksellisemman ja rohkeamman lähestymistavan kappaleiden kirjoittamiseen. Tuloksena on kokoelma kappaleita, jotka etenevät takaiskujen läpi ja keskittyvät muistamisen arvoisiin mahdollisuuksiin.

Scaled And Icy albumin kappalelista: 

1.                   Good Day
2.                   Choker
3.                   Shy Away
4.                   The Outside
5.                   Saturday
6.                   Never Take It
7.                   Mulberry Street
8.                   Formidable
9.                   Bounce Man
10.                 No Chances
11.                 Redecorate

Twenty One Pilots on julkaissut useita Suomessa platinaa striimanneita hittejä, kuten Stressed Out (2015), Ride (2015) sekä Heathens (2016) ja yhtye vieraili viimeksi Suomessa Bandito-kiertueen yhteydessä keväällä 2019 Helsingin Jäähallissa. Viime vuoden aikana duo yllätti fanit kahdella erillisellä kappaleella nimeltä Christmas Saves The Year ja Level of Concern, jotka toivat lohtua kuuntelijoiden koronavuoden kotioloihin. Yhtye rikkoi maailman pisimmän musiikkivideon Guinness World Records -ennätyksen viime joulukuussa. Level of Concern -kappaleen video esitettiin YouTube livelähetyksenä ja se kesti 177 päivää, tarkalleen ottaen 4,264 tuntia, 10 minuuttia ja 25 sekuntia.

Promokuvat löydät täältä.

Twenty One Pilots somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com