6.4.2021
ERININ UUSI SINGLE KERTOO SUURESTA TUNTEESTA, JOTA ON MAHDOTON PÄÄSTÄ PAKOON

Persoonallisesta äänestään ja koskettavista tulkinnoistaan tunnetun Erinin odotettu uusi single Niinku koko ajan julkaistaan 9. huhtikuuta. Erinin itsensä kirjoittama sekä Jukka Immosen ja Rzyn tuottama kappale kertoo tarinan siitä, kuinka suuri tunne rakkaus on – sitä on mahdoton päästä pakoon.

Kappaleen kertoja on yrittänyt sivuuttaa tunnetta, mutta pienikin muistutus toisesta ihmisestä laukaisee täyden tunnevyöryn. Edellisten suhteiden pettymykset ovat sattuneet niin kovasti, että hän pelkää. Tarinassa on kuitenkin ehdottomasti onnellinen loppu. Kappaleen minä ikään kuin myöntää, että ei tästä mitään tuu – I’M IN LOVE, Erin kuvailee.

Erinin toukokuussa 2020 ilmestynyt paluusingle Yhtenä sunnuntaina nousi nopeasti radioiden soitetuimpien kappaleiden joukkoon ja myös kaikkien radioiden soitetuimmaksi. Kuukausia Spotifyn top 50 -listalla pysytellyt kappale sai Radiomedian antaman Kuukauden radiobiisi -palkinnon syys- ja lokakuussa 2020, eli oli noina kuukausina radioiden kautta eniten suomalaisia tavoittanut kappale.

Erinin ensimmäinen sooloalbumi Hunningolla julkaistiin 2011 ja levy on ylittänyt moninkertaisen platinan rajan yli 80 000 kappaleen myynnillä. Albumilta jäivät elämään jättihitit Vanha nainen hunningolla, Popeda, Vanha sydän ja On elämä laina. Erinin toiselta pitkäsoitolta, tuplaplatinarajan ylittäneeltä levyltä Sä osaat! muistetaan muun muassa hittisinkku Ei taida tietää tyttö, joka valittiin vuonna 2014 Suomen musiikkikustantajat ry:n vuoden biisiksi. Erinin edellinen pitkäsoitto, muun muassa singlen Kohta hänen sisältänyt Seliseli ilmestyi 2016.

Seuraa Eriniä somessa:
Instagram
Facebook
warnermusic.fi/erin

Lataa uusi promokuva täältä!
Kuva: Simelius Simelius

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Mikko Korpi
mikko.korpi@warnermusic.com

Management:
Manage Me / Carla Ahonius
carla@manageme.fi