1.4.2021
MADBOIALI JULKAISEE UUDEN AFROPOP-BIISIN HUOMENNA 2.4.

Viime vuonna Babyface-levymerkille kiinnitetty helsinkiläinen artisti Madboiali julkaisee uuden singlen Mitä meil oli huomenna 2.4. Kappaleen afropop-vivahteisesta tuotannosta vastaa MalkoGotMelodies ja sille on kuvattu Ima Iduozeen ohjaama musiikkivideo, joka julkaistaan keskiyöllä.

’Mitä meil oli’ on suhteellisen tuore biisi, joka kirjoitettiin pari kuukautta sitten tietystä tilanteesta, jossa olin itse viime vuonna. Oon aina fiilannut afromusaa ja kuuntelen sitä päivittäin kotona ja arjessa. Afrobiisien tekeminen on tosi helppoo mulle, koska se tulee mun juurista ja sen takia tiesinkin myös, millaisen tuotannon haluan tälle biisille. Tuotanto syntyi tosi luontevasti Malkon kanssa. En ole aiemmin työskennellyt hänen kanssaan, mutta heti kun saatiin idea tehdä tämä afrobiisi, tiesin kenelle pitää koodata. Ideana oli tehdä afrobiisi pop-twistillä ja mun mielestä onnistuttiin siinä tosi hyvin. Mitä Meil Oli on yhtii mun lempibiisejä, jonka olen tehnyt ja oon tosi innoissani tästä julkaisusta sekä ennen kaikkea biisille kuvatusta musiikkivideosta”, Madboiali kertoo.

Syyskuussa 2020 Mielentila-debyyttialbuminsa omakustanteisesti julkaissut Madboiali on kiinnostava artisti, jonka musiikissa sekoittuu luontevasti pop-, hiphop-, afropop- ja r’n’b-vaikutteet. Madboiali ei halua lokeroida musiikkiaan yhteen lokeroon, vaan rikkoo rohkeasti rajoja ja tavoittelee kunnianhimoisesti koko kansan menestystä. Nuori artisti kertookin yhdeksi tavoitteeksensa olla tulevaisuudessa ensimmäinen tummaihoinen artisti, joka myy loppuun jokaikisen Suomen areenan.

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Matias Jalmari

Madboiali Instagramissa.
Madboiali Spotifyssa.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Babyface & Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com