30.3.2021
SUVI TERÄSNISKA ILOITSEE UUDESTA SINGLESTÄ – ”VAPAUTTAVAA PÄÄSTÄ TAAS LAULAMAAN”

Suvi Teräsniskan upea uusi single Kaikki joiden jäljet säästin julkaistaan perjantaina 2. huhtikuuta. Koskettava Kaikki joiden jäljet säästin on esittäjälleen todella henkilökohtainen. Oma kappale monen vuoden jälkeen aloittaa myös uuden vaiheen Suvin uralla.

Mun sydän on mun päiväkirja. Kaikki ne näkymättömät jäljet, arvet ja merkinnät tekevät minusta sen ihmisen joka tänään olen. On vapauttavaa päästä taas laulamaan. Tätä olen tarvinnut, onnellinen Suvi sanoo.

Uutta kappaletta ovat olleet säveltämässä Lasse Kurki, Jukka Immonen, Eppu Kosonen ja Jemina Haatainen. Kaikki joiden jäljet säästin on Suvin ensimmäinen yhteinen kappale Suomen menestyneimmän tuottajan Jukka Immosen kanssa. Immosen lisäksi kappaletta on ollut tuottamassa Leri Leskinen ja Heviteemu. Uuden tuottajan lisäksi Suvi iloitsee myös yhteistyön jatkumisesta sanoittaja Sana Mustosen kanssa. Mustonen on aiemmin kirjoittanut muun muassa Suvin hitin Täydellinen elämä.

Suvi Teräsniskan albumeita on myyty yhteensä puoli miljoonaa kappaletta ja lähes jokainen niistä on ylittänyt platinarajan. Yleisön rakastama Suvi on palkittu mm. Emma-gaalassa Vuoden iskelmäalbumista 2017, Iskelmä-Finlandialla 2016 sekä Kullervo Linnan säätiön palkinnolla 2013.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat:
Warner Music Live / Niina Jalonen
niina.jalonen@warnermusic.com

Linkki promokuvaan
Kuva: Simelius Simelius

Suvi Teräsniska somessa: 
Facebook
Instagram
warnermusic.fi/suviteräsniska