29.3.2021
SANNI TEKI HISTORIAA – 2080-LUVULLA YHTEENSÄ YLI 200 VIIKKOA VIRALLISELLA RADIOLISTALLA!

Suomen suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva SANNI on tehnyt historiaa. SANNIn vuonna 2015 julkaisema rakastettu jättihitti 2080-luvulla on pysytellyt yhteensä yli 200 viikkoa Suomen virallisella top 100 -radiolistalla. Kappaleella on takanaan 202 listaviikkoa ja se on yhä sijalla 92. Samoihin listaviikkoihin ei ole pystynyt aiemmin yksikään kappale. Vuoden biisi -Emmalla ja Musiikkikustantajien Vuoden -biisi palkinnoilla palkittu kappale oli myös koko viime vuosikymmenen soitetuin radiokappale Suomessa.

Oon niin kiitollinen kaikesta tän biisin saamasta tunnustuksesta. Tää on kirjottajana ihan unelmien täyttymys, kun mulle ehkä yks herkimmistä ja henkilökohtaisimmista sieluntuotoksista on jäänyt elämään ihmisten mieliin ja viihtynyt radiolistallakin näin käsittämättömän pitkään. Kiitos kaikille jotka on kuunnellu! Toivottavasti päästään pian juhlistaa tätä yhdessä keikoille”, SANNI hehkuttaa.

SANNIn omaperäiset lyriikat, isot pop-melodiat ja rohkeus tekemisessä ovat tehneet hänestä yhden maamme kiinnostavimmista ja seuratuimmista artisteista ja biisintekijöistä. SANNIn neljäs, kesäkuussa 2019 julkaistu, nyt jo tuplaplatinaa myynyt Trippi-albumi nousi suoraan julkaisuviikollaan Suomen virallisen albumilistan ykköseksi ja sen kaikki 15 kappaletta Spotifyn top50 -listalle. Vuonna 2016 julkaistu SANNI-albumi on myynyt triplaplatinaa ja artistin kaksi ensimmäistä albumia tuplaplatinaa. Arvostettu artisti on palkittu Vuoden biisi -Emman lisäksi kahdesti Vuoden naisartistiksi Emma Gaalassa.

Energisenä esiintyjänä tunnettu SANNI on villinnyt keikkalavoja ympäri Suomen sekä esiintynyt omalla loppuunmyydyllä Hartwall Arena -keikallaan. SANNI on mukana tänä keväänä uudistetussa YLEn SuomiLOVE-ohjelmassa. SANNIn jakso nähdään Yletv1:llä tulevana lauantaina 3.4. klo 21 alkaen.

Viimeksi kesällä 2019 musiikkia julkaissut artisti on viime aikoina työstänyt uutta tuotantoa, jota päästään kuulemaan vielä myöhemmin tänä vuonna.

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com