23.3.2021
BEHMIN DEBYYTTIALBUMI ON VUODEN 2020 MYYDYIN ALBUMI!

Yhdeksi viime vuoden isoimmaksi musiikki-ilmiöksi nousseen BEHMin viime syyskuussa julkaistu Draaman kaari viehättää -debyyttialbumi on vuoden 2020 myydyin albumi. Albumi on ylittänyt triplaplatinarajan ja sitä on myyty poikkeuksellisen nopeassa ajassa yhteensä jo yli 60 000 kappaletta.

”Vuoden myydyin albumi on meriitti, josta olen äärettömän kiitollinen ja otettu. Levy on ilmestynyt loppuvuodesta ja siksi tämä saavutus tuntuu poikkeuksellisen hienolta. Ihanaa huomata, että fyysiset albumit voivat hyvin. Haluan kiittää jokaista albumin ostanutta”, BEHM kiittää.

BEHMin debyyttialbumi on saanut osakseen järisyttävää huomiota ja lähes jokaista sen kappaletta on striimattu vähintään kulta-statuksen verran. Albumilta löytyvä, nyt jo yli nelinkertaista platinaa striimannut ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi 2020 -palkinnolla palkittu, Hei rakas -debyyttisingle nousi jättimenestykseen heti julkaisustaan niin suoratoistopalveluissa, kuin radiossakin. Albumilta löytyvät myös mm. lähes 10 miljoonaa striimannut Tivolit ja triplaplatinarajan rikkonut, radiolistan ykkösenä huikeat 3 kuukautta pysytellyt Frida. Hei rakas ja Frida ovat olleet yhteensä viisi kuukautta radiolistan ykkösenä, minkä lisäksi BEHM oli ainoana tulokasartistina vuoden 2020 Suomen Spotifyn top10 kuunnelluimman artistin joukossa. Helmikuun Iskelmä Gaalassa neljä palkintoa voittanut BEHM on ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa yhteensä kuudessa kategoriassa: Vuoden artisti, Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden tulokas, Vuoden biisi ja yleisöäänestys.

BEHM julkaisi maaliskuun puolessa välissä Cledoksen kanssa yhteisbiisin Life (Sun luo), joka nousi suoraan Spotifyn ykköseksi ja on pysynyt siitä saakka Suomen toiseksi striimatuimpana kappaleena. BEHMin oma single Frida löytyy tällä hetkellä radiolistan sijalta 2.

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM Instagramissa
BEHM Facebookissa
BEHM Spotifyssa

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com