12.3.2021
BABY BLUN TUORE SINGLE KERTOO LUOTTAMUSPULASTA

Baby Blu julkaisi tänään singlen Serotoniini. Kappale on Baby Blun, Lesserthanugreaterthanin ja Yrjänän yhdessä tuottama.

Serotoniini kamppailee samanlaisten asioiden kanssa kuin Rusko, mutta nyt matkasta on kadonnut epävarmuus itseä kohtaan. Biisi kuitenkin käsittelee luottamuksen teemaa kyseenalaistaen luottamusta ympäröiviin ihmisiin ja suhteisiin. Toivon, että kuuntelet lyriikoita – ne ovat aika ristiriidassa leikittelevän biitin kanssa, Baby Blu kertoo.

Kappaleeseen julkaistiin tänään Iida Valmén ohjaama musiikkivideo. Katso se tästä.

Jumalallinen avaruusolio laskeutuu avaruuden syvyyksistä ihmiskokemukseen Baby Blu -avatarin kautta. Serotoniini käsittelee myrkyllistä suhdetta ja siihen liittyvää kipua, epävarmuutta, katkeruutta ja kaunaa, vaikka kuinka haluaisi nähdä toisessa pelkkää hyvää. Nämä tunteet syövät Baby Blu:n lopulta elävältä, johtaen hänet tuhon omaksi, Baby Blu kuvailee videota.

Baby Blu huumaa kuulijan omaperäisellä soundillaan ja melankolisilla teksteillään. Tulokas on käynyt lapsuudesta asti intensiivisen musiikkikasvatuksen ja -koulutuksen: muusikkotaustaiset vanhemmat innostivat varhaisessa iässä viulunsoittoon, joka pian vaihtui rumpuihin. Jazz-rumpaliksi ammatikseen opiskelleen Baby Blun monipuolinen musiikillinen tausta kuuluu yllätyksellisenä genrejen sekoitteluna. Baby Blun musiikki lähtee kuitenkin tunteesta – sen ympärille rakentuu kaikki muu. Artisti kirjoittaa, soittaa ja tuottaa kaiken pääasiassa itse.

Kuuntele Serotoniini tästä.

Lataa promokuva tästä.
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Baby Blu:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot & haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Niko Kovasin / Warner Music Live
Niko.kovasin@warnermusic.com