11.3.2021
REINO NORDININ ODOTETTU UUSI SINGLE AIKUISII JULKAISTAAN HUOMENNA

Viime syksynä suositussa Vain elämää -ohjelmassa hurmannut Reino Nordin julkaisee huomenna uuden singlen Aikuisii. Kappaleella halutaan muistuttaa nauttimaan arjen pienistäkin hetkistä ja elämään hetkessä.

– Aikuisii on biisi siitä kuinka me helposti kasataan sen sisäisen lapsemme päälle jokin harmaa aikuisuuden illuusio. Helposti jäädään sen vangiksi ja samalla tukahdutetaan se ilo ja meidän mielikuvitus pinttyneillä ajatusmalleilla ja kyynisyydellä. Se on laulu tän meidän hullun lyhyen elämän elämisen puolesta ja haluaa muistuttaa nauttimaan niistä pienistäkin arjen hetkistä, Reino kuvailee biisiä.

Emma-palkitun Reino Nordinin uran viime vuodet ovat olleet menestyksekkäitä: kultaa ja jopa moninkertaista platinaa striimanneiden kappaleiden ja albumien lisäksi hän on saanut upean vastaanoton keikoilla ja esiintynyt niin loppuunmyydyillä klubeilla kuin festareiden päälavoillakin. Hänen tunnetuimpia biisejään ovat muun muassa Antaudun, Puhu vaan, Kato mua silmiin, Kosketa, Kyynelten virta, Cara mia ja Veitsenterällä.

Lataa tuoreet promokuvat täältä
Kuvaaja: Vilma Töyräs

Reino Nordin:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/reinonordin

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com 

Management: 
Peppi Puljujärvi
peppi.puljujarvi@gmail.com