8.3.2021
BEHMIN HUIKEA MENESTYS JATKUU – DEBYYTTIALBUMI ON MYYNYT KOLMINKERTAISTA PLATINAA!

Historialliseen menestykseen viime vuoden aikana nousseen BEHMin viime syyskuussa julkaistu Draaman kaari viehättää -debyyttialbumi on rikkonut triplaplatinarajan. Albumia on myyty poikkeuksellisen nopeassa ajassa yhteensä jo yli 60 000 kappaletta.

Onhan nämä nyt aivan älyttömiä lukemia! Olen todella onnellinen ja otettu siitä, että albumi on nimenomaan kokonaisuutena muodostunut selkeästi tärkeäksi näin monelle. Ihanaa!”, BEHM hehkuttaa.

BEHMin debyyttialbumi on saanut osakseen järisyttävää huomiota ja lähes jokaista sen kappaletta on striimattu vähintään kulta-statuksen verran. Albumilta löytyvä, nyt jo yli nelinkertaista platinaa striimannut ja Musiikkikustantajien Vuoden biisi 2020 -palkinnolla palkittu, Hei rakas -debyyttisingle nousi jättimenestykseen heti julkaisustaan niin suoratoistopalveluissa, kuin radiossakin. Albumilta löytyvät myös mm. lähes 10 miljoonaa striimannut Tivolit ja triplaplatinarajan rikkonut, radiolistan ykkösenä huikeat 3 kuukautta pysytellyt Frida. Hei rakas ja Frida ovat olleet yhteensä viisi kuukautta radiolistan ykkösenä, minkä lisäksi BEHM oli ainoana tulokasartistina vuoden 2020 Suomen Spotifyn top10 kuunnelluimman artistin joukossa. Helmikuun Iskelmä Gaalassa neljä palkintoa voittanut BEHM on ehdolla tämän vuoden Emma Gaalassa yhteensä kuudessa kategoriassa: Vuoden artisti, Vuoden pop, Vuoden albumi, Vuoden tulokas, Vuoden biisi ja yleisöäänestys.

Lataa promokuvat täältä! 
Kuvaaja: Pietari Purovaara

BEHM Instagramissa
BEHM Facebookissa
BEHM Spotifyssa

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com