5.3.2021
WARNER MUSICIN UUSI SAINAUS NOHANNA NÄKEE MUSIIKKINSA VISUAALISENA AARREKARTTANA

Warner Musicin uusi sainaus Nohanna tekee voimakasta, sielukasta ja pohjolan maaperästä kumpuavaa popmusiikkia. Erilaisista taiteista, tieteistä ja näkymättömästä todellisuudesta inspiraationsa saava artisti julkaisi tänään debyyttisinglensä Äidinäidin raivolla.

Äidinäidin raivolla -kappale syntyi elämäntilanteessa, joka oli uuvuttava ja samalla jatkuvan toiveikkuuden vallitsema. Lopetin työt ja lähdin uudestaan opiskelemaan. Samalla tein musiikkia yhdessä tuottajani Lauri Halavaaran ja säveltäjä-sanoittaja Heidi Maria Paalasen kanssa. Kappale sai alkunsa hauraassa hetkessä, johon se tuli muistuttamaan minua periksiantamattomuudesta.”

Nohanna näkee musiikkinsa aarrekarttana, joka heijastaa hänen omia kokemuksia ja elämänarvoja. Visuaalisuus on artistille erityisen tärkeää ja hän haluaa käyttää erilaisia taiteenmuotoja ilmaisussaan. Debyyttisingleen Äidinäidin raivolla Nohanna on tehnyt musiikkivideon, joka yhdistää musiikin, sisäisen liikkeen ja kuvataiteen. Voit katsoa musiikkivideon tästä.

Nohanna tekee musiikkia sekä yksin että yhdessä tiiminsä kanssa. Erityiseksi paikaksi on muodostunut hänen tätinsä kaksi sataa vuotta vanha talo Keski-Pohjanmaalla, jossa moni kappale on saanut alkunsa. Artistiura oli ollut hänelle pitkäaikainen haave:

Olli Saksa oli seurannut tekemisiäni ja kannustanut minua musiikin tekijänä jo jonkin aikaa. Muistan edelleen hetken, kun olin hiihtämässä järvenjäällä oudossa vapautumisen tilassa ja illalla palattuani majapaikkaan puhelimessa odotti vastaamaton puhelu. Se oli maaginen hetki, josta alkoi yhteinen taival Warnerin kanssa.”

Kuuntele debyyttisingle Äidinäidin raivolla täältä!

Lataa Nohannan promokuvat täältä!

Nohanna:
Instagram
Facebook
warnermusic.fi/Nohanna

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com