5.3.2021
SUOMIRÄPIN KIINNOSTAVA TULOKAS ÖVERI JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN PUHTAALT PÖYDÄLT

Suomiräpin kiinnostava uusi tulokas, Etenee Recordsille sainattu Överi julkaisi tänään kolmannen singlensä Puhtaalt pöydält. Jo ensimmäisillä Komeetta ja Terälehtii -biiseillään radiosoittoon noussut duo jatkaa uudella sinkullaan koukuttavaa linjaansa. Kappaleen tuotannosta vastaa Överin luottotuottaja Kim Mannila.

Uusi kappale syntyi duon mukaan puolivahingossa automatkalla studiolta kotiin:

Tää biisi synty, kun oltiin oltu koko päivä studiolla saamatta mitään aikaiseksi ja lähdettiin jo ajamaan studiolta kotiin. Kim laittoi auton kajarista biitin pyörimään ja alettiin heittämään freestylella siihen melodioita ja lopulta keksittiin puoliksi vahingossa tän biisin hookin melodia. Tajuttiin heti, et siinä on hyvän hookin ainekset ja ajettiin välittömästi auto parkkiin, missä kirjotettiin siihen tekstit. Verseet me kirjoitettiin sit myöhemmin studiolla.

Puhtaalt pöydält’ kertoo siitä, että vaikka me ollaan artisteina vielä ihan alkuvaiheessa, niin nyt jos koskaan on paras hetki käyttää tää tilaisuus hyväksemme, jättää taakse kaikki ahdistavat asiat, jotka on ollu meijän unelmien tiellä ja jatkaa puhtaalta pöydältä eteenpäin.

Kuuntele Puhtaalt pöydält täältä!

Parikymppisten Oskarin ja Migen muodostama Överi on yksi 2021 vuoden kiehtovimmista suomalaisen rap-kentän tulokkaista. Tehokas duo on työstänyt tiheään tahtiin musiikkia luottotuottajansa kanssa, joten kuluvana vuonna saadaan kuulla uutta musiikkia Överiltä enemmänkin.

Lataa promokuvat täältä!
Kuvaaja: Julian Riikonen

Överi Instagramissa
Överi Spotifyssa

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com