5.3.2021
BRUNO MARS JA ANDERSON .PAAK ON SILK SONIC – ENSIMMÄINEN SINGLE ULKONA NYT

Maailman suosituimpiin tähtiin lukeutuvat Bruno Mars ja Anderson .Paak julkaisivat tänään heidän ensimmäisen Silk Sonic -yhteissinglensä nimeltä Leave The Door Open. Silk Sonic on muusikkolegenda Bootsy Collinsin nimeämä ja uuden kappaleen on kirjoittanut Bruno Mars, Anderson .Paak, D’Mile sekä Brody Brown. Lisäksi sen tuotannosta vastaa Mars ja D’Mile.

Kappaleesta julkaistiin myös upea musiikkivideo ja sen pääsee näkemään tästä! Silk Sonicin debyyttialbumi AN EVENING WITH SILK SONIC ilmestyy myöhemmin tänä vuonna.

Tänään juhlitaan myös Bruno Marsin ensimmäisen vaatemalliston Ricky Regalin debyyttiä yhdessä Lacosten kanssa. Lisätietoja löydät täältä.

11-kertainen Grammy-voittaja Bruno Mars tunnetaan muun muassa hiteistään That’s What I like, 24K Magic, When I Was Your Man ja Treasure. Supertähti on julkaissut aikaisemmin kolme maailmanlaajuisesti menestynyttä studioalbumia 24K Magic (2016), Unorthodox Jukebox (2012) ja Doo-Wops & Hooligans (2010) sekä myynyt yli 130 miljoonaa albumia ja yli 173 miljoonaa singleä maailmanlaajuisesti. Hän esiintyi The 24K Magic World Tour -maailmankiertueella myös Suomessa vuonna 2017 ja esitystä tituleerattiin mediassa yhdeksi parhaimmista keikoista, joita Suomessa on koskaan nähty.

Viime vuonna parhaan R&B-albumin -ja R&B-esityksen Grammy-palkinnon voittanut Anderson .Paak tunnetaan kappaleista kuten Come Down, Tints, Heart Don’t Stand a Chance ja Trippy. .Paak on työskennellyt myös useiden alan huippunimien kanssa ja yhteistyötä on tehty muun muassa Kendrick Lamarin, Dr. Dren, Snoop Doggin, J. Colen ja André 3000:n kanssa. .Paakin Lockdown -kappale on ehdolla tulevassa Grammy-gaalassa parhaan musiikkivideon sekä parhaan melodisen rap-esityksen kategorioissa.

Promokuvat löydät täältä.

Silk Sonic somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok

Bruno Mars somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify 
YouTube

Anderson .Paak somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com