26.2.2021
SUPERTÄHDET BRUNO MARS JA ANDERSON .PAAK JULKISTIVAT TULEVAN YHTEISPROJEKTIN

Maailman suosituimpiin tähtiin lukeutuva Bruno Mars ilahdutti fanejaan tiedottamalla julkaisevansa albumin yhdessä palkitun R&B-artisti Anderson .Paakin kanssa. Bändin nimi on Silk Sonic ja sen ensimmäinen single julkaistaan ensi viikon perjantaina 5. maaliskuuta.

11-kertainen Grammy-voittaja Bruno Mars tunnetaan muun muassa hiteistään That’s What I like, 24K Magic, When I Was Your Man ja Treasure. Supertähti on julkaissut aikaisemmin kolme maailmanlaajuisesti menestynyttä studioalbumia 24K Magic (2016), Unorthodox Jukebox (2012) sekä Doo-Wops & Hooligans (2010). Bruno Mars esiintyi The 24K Magic World Tour -maailmankiertueella myös Suomessa vuonna 2017 ja esitystä tituleerattiin mediassa yhdeksi parhaimmista keikoista, joita Suomessa on koskaan nähty.

Viime vuonna parhaan R&B-albumin -ja R&B-esityksen Grammy-palkinnon voittanut Anderson .Paak tunnetaan kappaleista kuten Come Down, Tints, Heart Don’t Stand a Chance ja Trippy. .Paak on työskennellyt myös useiden alan huippunimien kanssa ja yhteistyötä on tehty muun muassa Kendrick Lamarin, Dr. Dren, Snoop Doggin, J. Colen ja André 3000:n kanssa.

Promokuvan löydät täältä.

Bruno Mars somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify 
YouTube

Anderson .Paak somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
Spotify
YouTube

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com