26.2.2021
MONSPIN RAP BOOTCAMPIN MIXTAPE ULKONA NYT – MUKANA YHDEKSÄN TUORETTA ARTISTIA

Monspin ensimmäisen Rap Studio Bootcampin mixtape näkee päivänvalon 26. helmikuuta yhdeksän uuden kappaleen voimin. Mixtapen avausraidan tykittää EDEN kappaleellaan Omal taval, joka syntyi niin ikään studiosessioiden aikana. Bootcamp poiki aurinkoiselle EDENille levytyssopimuksen Monspille, ja tuore artisti kuvailee itse bootcampia ”aivan sairaan upeaksi” kokemukseksi.

Bootcamp oli tosi tärkeä ja tarvittu juttu. Omal Taval syntyi siellä, ja se on asennebiisi täynnä itsevarmuutta ja itsetietoisuutta. Se on mun viesti maailmalle, että tiedän, kuka olen ja mitä haluan, ja toivon, että muillekin tulee sama olo biisiä kuunnellessa! Kappale ei kuitenkaan kerro liikaa, vaan jättää just sen verran kysymyksiä auki, että niitä pääsee avaamaan tulevaisuuden julkaisuissa. Täydellinen debyytti siis, EDEN kommentoi.

Mixtapella kuullaan rappia, hip hopia ja r’n’b:tä niin suomeksi kuin englanniksikin yhdeksältä artistilta. HMC Publishingin kanssa toteutettu bootcamp järjestettiin syksyllä 2020, ja se suunnattiin hip hopista kiinnostuneille eri ikäisille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille.

Bootcampille avoimen hakemuksen kautta valitut pääsivät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä artistimentorien koutsaamana. Mentoreina kolmen päivän aikana toimivat rap-artistit F, Gracias ja Etta.

– Ensimmäinen järjestämämme bootcamp ylitti kaikki odotukset. Leiri oli merkittävä osallistujille ja studioille rakentui huikea tekemisen meininki ja kannustava ilmapiiri. Olen superinnoissani, että kaikki pääsevät nyt kuulemaan mixtapen, jolla konkretisoituu studiolla tehty työ ja hauskanpito. Toivon ja uskon, että se myös rohkaisee uusia tekijöitä luottamaan itseensä ja siihen, että heilläkin on mahdollisuus samaan – ehkä vaikkapa seuraavalla Monsp X HMC Rap Studio Bootcampilla, kertoo Monspin A&R Ida Karimaa.

Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 1 -kokonaisuuden ensimmäinen single Beef julkaistiin 12. helmikuuta, ja esittäjänä kuultiin raumalaislähtöinen KAKKU.

Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 1 -albumilla kuullaan seuraavat biisit:

1. EDEN – Omal Taval
2. Rehtori – Matti
3. KAKKU – Beef
4. Joanna – Next to you
5. SiniMini – Houdini
6. Paha Matami – Träppäsin sun äijän
7. Miina – Miina
8. Quennblessing – Loyalty
9. Isa – Eternity

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Seuraa meitä:
Monsp Instagram
Eden Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com