25.2.2021
TUORE MONSP/WARNER-SAINAUS AVERAGEKIDLUKE JULKAISEE HUOMENNA UUDEN SINGLEN

Nuori Averagekidluke julkaisee huomenna uuden singlen On God. Suomalais-yhdysvaltalainen artisti on valmis uudistamaan suomalaisen vientirap-musiikin kentän kansainvälisellä soundillaan.

Ollaan työstetty On God -biisiä jo jonkin aikaa: ensimmäinen demo äänitettiin jo lähes vuosi sitten kaverini kotistudiolla. Tuona aikana tehtiin lähes kaikki biisit freestyleaamalla Kim & Wille Mannilan tekemien biittien päälle leikittelemällä flow’lla ja testaamalla erilaisia melodioita biiseille. Yhtenä päivänä hengailtiin frendien kanssa studiolla ja yksi heistä sanoi ”On god” juuri ennen record-napin painamista. Fraasi jäi päähäni ja se oli ensimmäinen asia, jonka sanoin aloittaessani freestyleaamisen. Minä ja Kim viimestelimme biisin myöhemmin ja päätimme julkaista biisin nyt.

Soundcloudista bongattu Averagekidluke on Monspin ja Warner Music Finlandin yhteissainaus. 19-vuotiaalle artistille mahdollistettiin pääsy studiolle, eikä hän ole sieltä sittemmin poistunutkaan kuin ainoastaan kouluun. Averagekidluke on tehnyt vahvalla flow’llaan ja melodisella räpillään vaikutuksen musiikkialan ihmisiin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Artisti on tehnyt yhteistyötä jo kansainvälistä uraa tekevien tuottajien kanssa, kuten Evertime (Lil Tecca) ja MVAbeats (Lil Skies, Young Thug, DaBaby).

Otan musiikkiini tavalla tai toisella vaikutteita kaikista minua ympäröivistä ihmisistä ja asioista. Joskus kirjoitan biisin jonkun katsomani TV-sarjan päähenkilön näkökulmasta, kun taas välillä biisi saattaa kertoa oman elämäni ihmissuhteesta. Tällä tavoin olen saanut luotua todella monipuolisia biisejä, enkä malttaisi odottaa että pääsen julkaisemaan lisää musiikkia.

Olen pääosin kärsivällinen, mutta musiikissa se ei päde. Innostun joka päivä enemmän kuunnellessani valmiita biisejäni, ja odotan innolla että muutkin pääsevät kuulemaan niitä. Se hetki koittaa vielä — mun täytyy olla kärsivällinen.

Katso musiikkivideo perjantaina täältä!

Lataa promokuvat täältä
Kuvaaja: Matias Jalmari

Seuraa Averagekidlukea:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat
Kimmo Sundström / Warner Music Live
Kimmo.sundstrom@warnermusic.fi