19.2.2021
KIEHTOVA TUORE ARTISTI TOIVONEN JULKAISI TÄNÄÄN UUDEN SINGLEN

Kiehtova tuore artisti TOIVONEN julkaisi tänään uuden singlen Keilahalli. Kappale on vaikuttava rakkauslaulu, joka kertoo niistä fiiliksistä, joita käy läpi silloin kun uskoo löytäneensä elämänsä rakkauden. Kuuntele kappale tästä linkistä.

– Biisi kertoo ihastumisesta. Siitä kun ensisilmäyksellä tuntee niin vahvasti, että on valmis hyppäämään suoraan rivitalo, farmari, koira ja lapset vaiheeseen. Olen pitkään halunnut tehdä koskettavan rakkauslaulun, joka kertoo siitä rakastumisen tunteesta ja ensihuumasta. Tämä on myös tosi voimakas ja tärkee biisi mulle itselle, TOIVONEN kuvailee kappaletta ja sen syntyä.

Tänään julkaistiin myös kappaleen musiikkivideo.

TOIVONEN on alunperin Orimattilasta kotoisin oleva lahjakas laulaja-lauluntekijä, jonka debyyttisingle Ei satu enää julkaistiin viime lokakuussa. TOIVONEN kirjoittaa ja säveltää kaikki biisinsä itse. Kappaleissa käsitellään omakohtaisia kokemuksia ja rankkojakin aiheita ja niissä kuuluu vaikutteet kotimaisilta yhtyeiltä kuten Eppu Normaalilta sekä Leevi and the Leavingsilta, mutta musiikkiin on ammennettu myös kansainvälisistä rockilmiöistä.

Lataa tuoreet promokuvat täältä
Kuvaaja: Julius Konttinen

TOIVONEN:
Instagram
Facebook 
Spotify
warnermusic.fi/toivonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com