18.2.2021
YLEX LÄPIMURTO 2021 -VOITTAJA ANI JULKAISEE UUDEN SINGLEN MELON & WILLIAMIN KANSSA!

Juuri vuoden 2021 YleX Läpimurto -listauksen voittajaksi valittu, pop-artisti ANI julkaisee uuden singlen Mul on kaikki huomenna 19.2. Kappaleella on mukana viime vuoden striimatuimmasta kotimaisesta kappaleesta (Penelope) vastannut william sekä yksi tämän hetken kiinnostavimmista rap-artisteista MELO. Kappaleen on tuottanut ANIn luottotuottaja Aleksanteri Hulkko.

”’Mul on kaikki’ kertoo siitä, miten on hyvä olla itsensä kanssa eikä ole tarvetta vakiintuneelle parisuhteelle. On helpompaa keskittää kaikki energia omalle uralle ja ympäröivälle maailmalle, kun huomiota ei tarvitse jakaa toiseen ihmiseen. Osana aikaisempien julkaisemieni sinkkujen kokonaisuutta tää biisi käsittelee tiettyä vaihetta eron jälkeen, jossa pelkää sitoutua uuteen kumppaniin ja vakuuttelee itselleen ettei tarvitse ketään vakituista”, ANI avaa kappaleen tarinaa.

Yhteistyö williamin ja MELOn kanssa syntyi luontevasti:

william ja MELO ovat jo pitkään olleet yksiä mun lempiartisteista ja fiilaan heitä myös ihmisinä, joten tuntui luontevalta kertoa tarinaa tästä kuvailemastani tunteesta just heidän kanssaan. Molemmat toivat omat signature soundinsa ja tekstikulmansa biisiin, joka tekee kokonaisuudesta dynaamisen.”

Etenee Recordsille kiinnitetty ANI tekee tyylikästä, modernia pop-musiikkia vahvoilla r’n’b-vaikutteilla. ANI julkaisi debyyttisinglensä Pakkomielle syyskuussa 2020, jota seurasi koukuttava uudelleenversio Aikakoneen Odota-kappaleesta. Omat biisinsä itse kirjoittava ja säveltävä ANI on nuoresta iästään huolimatta jo kerennyt tekemään musiikkia myös muille artisteille. ANI on kirjoittanut kappaleita mm. ABREUlle, Nelli Matulalle ja Reino Nordinille. Omaan musiikkiinsa ANI haaveilee luovansa täysin oman tyylin, jossa suomalainen sielunmaisema ja poeettisuus yhdistyvät kansainväliseen dramaattisuuteen sekä moderneihin soundeihin ja tuotantoon. Poppari haluaa rikkoa kaavaa ja osoittaa, että ristiriidat ovat mielenkiintoisia.

Lataa viralliset promokuvat täältä!
Kuvaaja: Karim Awad

Seuraa ANIa somessa: 
Instagram 
TikTok 
warnermusic.fi/ani

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Warner Music Finland / Noora Kärki
noora.karki@warnermusic.com