12.2.2021
SUPERTÄHTI DUA LIPA JULKAISI UUDEN SINGLEN WE’RE GOOD

Kuusi Grammy-ehdokkuutta kerännyt supertähti Dua Lipa julkaisi tänään uuden singlen We’re Good. Tämä hitaampi kappale on sensuelli tarina kahdesta rakastajasta, joiden tulee lähteä omille teilleen. Kappaleen on tuottanut Sly ja se löytyy myös tänään julkaistulta Future Nostalgia – The Moonlight Edition -albumilta. Yhdeksäntoista kappaletta sisältävältä albumilta löytyy myös aikaisemmat hittisinglet Don’t Start Now, Physical, Break My Heart ja Levitating.

Uudelta deluxe-albumilta löytyy lisäksi kolme julkaisematonta kappaletta If It Ain’t Me, That Kind of Woman ja Not My Problem (feat. JID). We’re Good -kappaleesta julkaistiin myös upea Vania Hetmannin ja Gal Mugglan ohjaama musiikkivideo, jonka pääset näkemään tästä!

Albumin kappalelista: 
1.    Future Nostalgia
2.    Don’t Start Now
3.    Cool
4.    Physical
5.    Levitating
6.    Pretty Please
7.    Hallucinate
8.    Love Again
9.    Break My Heart
10.    Good In Bed [Explicit]
11.    Boys Will Be Boys
12.    Dua Lipa x Angèle – Fever
13.    We’re Good
14.    Miley Cyrus – Prisoner (feat. Dua Lipa)
15.    If It Ain’t Me
16.    That Kind Of Woman
17.    Not My Problem (feat. JID) [Explicit]
18.    Levitating (feat. DaBaby)
19.    J Balvin, Dua Lipa, Bad Bunny – UN DIA (ONE DAY) (Feat. Tainy)

Dua Lipan toisen studioalbumin jälkeen artisti on noussut yhdeksi tämän hetken menestyneimmistä ja kirkkaimmista tähdistä. Viime vuoden keväänä julkaistu Future Nostalgia -albumi on striimannut Suomessa platinaa ja sen kappaleet ovat keränneet yli 6 miljardia striimiä globaalisti. Dua Lipa on myöskin kuunnelluin britti- ja naisartisti Spotifyssa.

Promokuvat löytyvät täältä.

Seuraa Dua Lipaa somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok
Youtube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com