12.2.2021
RITA ORA, DAVID GUETTA, IMANBEK JA GUNNA JULKAISIVAT YHDESSÄ UUDEN KAPPALEEN BIG

Kansainvälinen supertähti Rita Ora ja Grammy-ehdokkaanakin ollut DJ-tuottaja Imanbek julkaisivat tänään yhteisen EP-levyn nimeltään Bang. Neljän kappaleen EP:n pääsinglenä toimii Big -niminen kappale, joka yhdistää pop-, dance- ja hip hop-maailman saumattomasti yhteen. Rita Oran ja Imanbekin lisäksi kappaleella ovat mukana Grammy-voittaja David Guetta sekä lahjakas rap-artisti ja Grammy-ehdokas Gunna! Koko EP on tuotettu ja kirjoitettu Zoom-sovelluksen välityksellä ja mukana on ollut artisteja ympäri maailman.

“Kun aloitimme tämän projektin, halusimme luoda uusia luovia yhteyksiä muiden artistien kanssa. Yhteistyö Imanbekin kanssa oli todella ainutlaatuinen kokemus. Pidimme kokouksia Zoomin avulla ja käytimme myös kääntäjää, joten meidän piti todella sopeutua tähän uuteen tapaan nauhoittaa. On uskomatonta, kuinka paljon tekniikka antoi yhteytemme loistaa. Musiikki on todella universaali kieli ja tämä EP on osoitus siitä, että luovalla prosessilla on voimaa ylittää kaikki esteet, jotka erottavat meitä”, Rita Ora sanoo.

“Oli ilo vihdoin tehdä yhteistyötä Ritan kanssa Big -kappaleella! Teimme todella kovasti töitä yhdessä tämän kappaleen parissa ja se, että Gunna on mukana, tekee siitä vielä paremman! Työskentely Imanbekin kanssa tuotantopuolella on ollut niin hienoa. He ovat kaikki hämmästyttävän lahjakkaita ja olen todella iloinen, että voin olla osa tätä ainutlaatuista yhteistyötä. Olemme kaikki erittäin innoissamme, että pääsemme vihdoin jakamaan tämän projektin maailman kanssa!” Sanoo David Guetta.

Brittiläinen supertähti Rita Ora on tunnettu useista radio- ja striimihiteistään kuten Only Want You, Let You Love Me, Anywhere sekä Your Song. Artisti on nähty myös Suomessa vuonna 2019, jolloin hän esiintyi Ruisrockin Rantalavalla!

Bang EP:n kappalelista
1. Big (feat. Gunna) – Rita Ora, David Guetta, Imanbek
2. Bang Bang – Rita Ora, Imanbek
3. Mood (feat. Khea) – Rita Ora, Imanbek
4. The One – Rita Ora, Imanbek

Promokuvat löydät täältä.

Rita Ora somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok
Spotify

Youtube

Seuraa David Guettaa somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com