12.2.2021
POPIN SUPERTÄHTI SIA JULKAISI PITKÄÄN ODOTETUN KAHDEKSANNEN STUDIOALBUMINSA

Maailmanlaajuisesti multiplatinaa myynyt Sia julkaisi tänään kahdeksannen studioalbuminsa Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture. Neljätoista kappaletta sisältävältä albumilta löytyvät hittisinglejen Floating Through Space, Hey Boy Together ja Courage to Change lisäksi Sian tulkintoja musiikillisesta elokuvasta.

Albumilla on vierailijoina David Guetta, Labrinth sekä Burna Boy. Kappaleiden sanoittamisessa on ollut mukana muun muassa Dua Lipa sekä tuotannosta vastaa Jack Antooff, Greg Kurstin ja Jesse Shatkin.

Sia ja David Guetta julkaisivat viime viikolla uuden kappaleen nimeltään Floating Through Space. Supertähtikaksikon useat edelliset menestyshitit ovat striimanneet Suomessa multiplatinaa ja tämän lisäksi ne ovat nousseet radiolistojen kärkisijoille, niin ympäri maailmaa kuin myös Suomessa. Tunnetuimpia hittejä ovat Titanium (2011), She Wolf (Falling To Pieces) (2012), Bang My Head (2015), Flames (2018) ja Let’s Love (2020).

Sian debyyttielokuva Music keräsi viime viikolla kaksi Golden Globe -ehdokkuutta ja sitä tähdittävät Oscar-ehdokas ja Golden Globe -voittaja Kate Hudson, Tony- ja Grammy-palkittu Leslie Odom Jr. sekä Maddie Ziegler. Sen lisäksi, että Sia on kirjoittanut kaikki albumin kappaleet itse, hän on myös ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Dallas Claytonin kanssa. Elokuva tullaan näkemään Suomen valkokankailla myöhemmin tänä keväänä.

Elokuva on tarina rakkauden parantavasta voimasta sekä yhteisön tärkeydestä. Sian musiikki on olennainen osa koko elokuvan tarinaa, jossa henkilöt tutkivat niitä hauraita siteitä, jotka pitävät meitä yhdessä. Fantastiset musiikkikohtaukset mahdollistavat meitä kuvittelemaan maailman, jossa näitä siteitä voidaan vahvistaa suurien haasteiden aikana. Elokuvan musiikin on tuottanut Crush Pictures yhdessä Landay Entertainmentin ja Pineapple Lasagna Productionsin kanssa.

Albumin kappalelista:
1.    Together
2.    Hey Boy
3.    Saved My Life
4.    Floating Through Space
5.    Eye to Eye
6.    Music
7.    1 + 1
8.    Courage to Change
9.    Play Dumb
10.    Beautiful Things Can Happen
11.    Lie to Me
12.    Oblivion
13.    Miracle
14.    Hey Boy ft Burna Boy

Promokuvat löydät täältä.

Seuraa Siaa somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com