12.2.2021
KÄÄRIJÄ STARTTAA VUODEN 2021 TUHOISALLA SINGLELLÄ

Käärijän vuosi 2020 ei käärijämäisesti mennyt lainkaan putkeen: viime vuoden tammikuussa julkaistun Fantastista-debyyttialbumin levyjulkkarit ovat kohta vuoden myöhässä, työpaikka lähti alta, studio lähti alta, ja tyttöystäväkin jätti. Mutta, kuten osa meistä tietääkin jo, Paidattomaksi Riehujaksi tituleerattu artisti ei luovuta, vaan käärii hihat. Ja tässä meillä onkin sitten käsissämme Menestynyt yksilö, tarina elämästä vuonna 2020.

Välillä tulee turpaan mutta posin kautta jatketaan, Käärijä kertoo.

Menestynyt yksilö on toinen single artistin tulevalta albumilta. Kappaleen on tuottanut vuosi sitten Fantastista-debyyttialbumin tapaan Käärijän luottomies Aleksi Nurmi, ja kitaroissa kuullaan Jukka Sorsa. Kappaleeseen julkaistiin tänään myös erikoinen musiikkivideo, jonka voit katsoa tästä.

Musiikissaan lahjakkaasti eri genrejä sekoittava Käärijä vakuuttaa kuulijan bassovoittoisilla melodioillaan, joita on höystetty Suomessa ennenkuulumattomalla rytmisellä rummunjytkeellä. Käärijä on kerännyt kuulija- ja seuraajakuntaa omaperäisellä tyylillään niin keikoilla, somessa kuin suoratoistopalveluissa.

Kuuntele Menestynyt Yksilö -single tästä! 
Katso musiikkivideo
tästä! 

Lataa promokuva täältä
Kuvaaja: Mikke Pöyhönen

Seuraa Käärijää:
Spotify 
Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Emma Hynnä / Warner Music Finland
Emma.hynna@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
Mikko.korpi@warnermusic.com