12.2.2021
ISAAC SENELTÄ UUSI BIISI – N-SANA KÄSITTELEE TOIVEIKKAASTI RASKASTA AIHETTA

Superlahjakas Isaac Sene on kiehtova, helsinkiläistynyt pop-artisti, joka julkaisi tänään perjantaina uuden singlen N-sana. Biisi kertoo nimensä mukaisesti pohjattoman tärkeästä sekä ajattomasta aiheesta, ja tämä julkaisu on erityisen tärkeä myös artistille. Kappale on maailmoja syleilevä ja ihanan toiveikas, vaikka sen ytimessä ollaankin vakavan aiheen äärellä.

Minulle N-sana on biisi vapaudesta olla minä ilman ennakkoluuloja. Se on raotus menneisyyteeni, lähtökohtiini ja kokemuksiini ruskeuteni läpi – vaikka kestän arvostelun ja rasismin mieleni vahvuuden takia, se ei ole silti oikein ja satuttaa aina. Biisi on myös muuta erottelua, syrjintää ja kiusaamista vastaan, yhtenäisyyden puolesta, Sene kertoo.

Myös tulevaisuuden J. Karjalaiseksi itseään tituleeraava Isaac Sene on alun perin Siilinjärveltä ponnistava moderni muusikko, joka avaa musiikissaan päivittäisiä tuntojaan ja kokemuksiaan arjessa. Isaac Sene on valittu YleX:n vuoden 2020 läpimurtolistaukseen, ja hän herätti viime vuonna huomiota Koko kansan EP:llään, missä myös kuultiin feattaajina Vesta ja Yeboyah.

N-sana kappaleen julkaisun yhteydessä näkee päivänvalonsa myös biisin musiikkivideo, joka korostaa kappaleen sanomaa kuitenkaan liikaa alleviivaamatta. Musiikkivideon voit katsoa täältä.

Seuraa Isaac Senea:
Instagram
Spotify

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com

Keikat:
Maija Kaarna / Fullsteam Agency
maija@fullsteam.fi 
Rauha Kyyrö / Fullsteam Agency
rauha@fullsteam.fi

Lataa promokuvat täältä.
Kuvaaja: Julian Riikonen