12.2.2021
ANTTI TUISKUN LIIKUNTATEEMA JATKUU – ENSI VIIKOLLA JULKAISTAAN ERITYINEN EP-KOKONAISUUS!

Antti Tuiskun vuoden alussa julkaistu biisi Treenaa antoi osviittaa artistin tämän vuoden teemasta, joka liikunta ja hyvinvointi. Singlejulkaisun aikoihin Antti väläytteli, että Treenaa on osa isompaa kokonaisuutta. Tuo kokonaisuus on mielenkiintoinen EP, peräti seitsemän biisiä sisältävä MASTER WORKOUT, joka julkaistaan viikon kuluttua perjantaina 19. helmikuuta. Seuraava single Kipee ilmestyy keskiviikkona 17. helmikuuta.

Vaikka teema pyörii vahvasti fyysisen tekemisen ympärillä, on kaikissa seitsemässä popkappaleessa tuiskumaiseen tapaan monta eri tasoa sekä Antille ominaisia itseironiaa ja kantaaottavuutta. Artisti haluaa nostaa esiin esimerkiksi sitä, kuinka ympäröivän maailman kauneusihanteet, älylaitteet sekä menestymisen pakko ja himo monesti orjuuttavat meitä. Mutta toisaalta samalla ne ovat asioita, jotka herättävät ymmärtämään yleisesti hyvinvointia ja esimerkiksi liikunnan merkitystä elämässä. Konseptista huolimatta kokonaisuus on paljon enemmän kuin pelkästään liikunnan ympärillä pyörivä EP.

Antti Tuisku odottaa EP:n julkaisua malttamattomana ja iloitsee myös siitä, että pääsi tälläkin kertaa tekemään kappaleita luottotiiminsä eli Jurekin, Saara Törmän ja Aku Rannilan kanssa.

On ollut hienoa huomata miten hyvin kirjoittajaporukassamme toimii työskentelytapa, jossa toteutetaan etukäteen mietittyä konseptia ja teemaa – tässä tapauksessa ihmisen fyysistä puolta ja liikuntamaailmaa. Huomasimme nopeasti, että kyseistä aihealuetta pystyy tarkastelemaan tosi monelta kantilta. Vaikka pyörimme yhden isomman teeman ympärillä niin lauluista tuli tosi universaaleja. EP on treeni-EP jota itse voisin myös kuunnella harjoitellessani, Antti sanoo.

Julkaisun kunniaksi FressiTV:ssä pääsee 19.2. klo 18 mukaan kaikille avoimelle ja ainutlaatuiselle MASTER WORKOUT by Fressi -tunnille. Sen aikana treenataan kaikkien EP:n seitsemän biisin tahtiin. Mukaan tunnille pääsee osoitteessa www.fressi.fi/fressitv.

Antti Tuisku ja hänen vuosi sitten julkaistu kehuttu albuminsa Valittu kansa ovat toukokuussa järjestettävässä Emma-gaalassa ehdolla peräti viidessä kategoriassa.

Antti Tuisku somessa: 
Instagram
Facebook
Tiktok
www.warnermusic.fi/anttituisku

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 
Warner Music Finland / Aino-Kuutamo Uusitorppa
aino-kuutamo.uusitorppa@warnermusic.com

Keikat: 
Warner Music Live / Jake Hannula
jake.hannula@warnermusic.com