11.2.2021
MONSPIN BOOTCAMP TUOTTI HEDELMÄÄ – LEVYLLINEN UUTTA MUSAA ILMESTYY 26.2.

Monspin ensimmäisen Rap Studio Bootcampin mixtape näkee päivänvalon 26. helmikuuta yhdeksän uuden kappaleen voimin. Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 1 -kokonaisuuden ensimmäinen single, Beef, julkaistaan perjantaina 12. helmikuuta. Mixtapella kuullaan rappia, hip hopia ja r’n’b:tä niin suomeksi kuin englanniksikin yhdeksältä artistilta. HMC Publishingin kanssa toteutettu bootcamp järjestettiin syksyllä 2020, ja se suunnattiin hip hopista kiinnostuneille naisille ja trans- sekä muunsukupuolisille henkilöille.

Bootcampille avoimen hakemuksen kautta valitut pääsivät näyttämään kykynsä ja kokeilemaan taitojaan musiikin tekemisessä artistimentorien koutsaamana. Mentoreina kolmen päivän aikana toimivat rap-artistit F, Gracias ja Etta.

Ensimmäinen järjestämämme bootcamp ylitti kaikki odotukset. Leiri oli merkittävä osallistujille ja studioille rakentui huikea tekemisen meininki ja kannustava ilmapiiri. Olen superinnoissani, että kaikki pääsevät nyt kuulemaan mixtapen, jolla konkretisoituu studiolla tehty työ ja hauskanpito. Toivon ja uskon, että se myös rohkaisee uusia tekijöitä luottamaan itseensä ja siihen, että heilläkin on mahdollisuus samaan – ehkä vaikkapa seuraavalla Monsp X HMC Rap Studio Bootcampilla, kertoo Monspin A&R Ida Karimaa.

Perjantaina 12. helmikuuta julkaistavan ensimmäisen singlen takana on melodista rappia esittävä raumalaislähtöinen KAKKU.

 KAKKU pitää sisällään kerroksia, joita ei pääse kokemaan vielä ensipuraisulla. Beef on niin ikään pala, joka kutsuu useampaan kuunteluun. Rapista tutuilla termeillä ja kliseillä pelaava Beef yhdistelee suomea ja englantia, KAKKU kertoo.

Monsp Bootcamp Mixtape Vol. 1 -albumilla kuullaan seuraavat biisit:

1. Eden – Omal Taval
2. Rehtori – Matti
3. KAKKU – Beef
4. Joanna – Next to you
5. SiniMini – Houdini
6. Paha Matami – Träppäsin sun äijän
7. Miina – Miina
8. Quennblessing – Loyalty
9. Isa – Eternity

Lataa promokuvat täältä 
Kuvaaja: Lumi Hartikainen

Seuraa meitä:
Monsp -Instagram
KAKKU -Instagram

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Anna Jousilahti / Warner Music Finland
anna.jousilahti@warnermusic.com