8.2.2021
WARNER MUSIC BALTIAN THE ROOP EDUSTAA LIETTUAA TÄMÄN VUODEN EUROVIISUISSA HITTIKAPPALEELLA DISCOTEQUE

THE ROOP voitti Liettuan euroviisukarsinnat jo toisena vuotena peräkkäin ja edustaa maata Hollannissa pidettävissä kisoissa toukokuussa. Yhtye on yksi Warner Music Baltian ensimmäisistä kiinnityksistä. Kolmihenkinen bändi keräsi yhteensä 12 pistettä tuomaristolta sekä puhelinäänestäjiltä.

Tämä tuntuu hieman déjà-vulta. Haluan kiittää kaikkia, jotka äänestivät meitä, tuomaristoa sekä yleisöä. Olemme kiitollisia ja aiomme jatkaa Liettuan lipun kantamista! Sanoo yhtyeen päälaulaja Vaidotas.

Liettuasta kotoisin olevan bändin kappale julkaistiin tammikuun lopulla, ja siitä on jo nyt kasvanut maailmanlaajuinen ilmiö. Kappaleen musiikkivideo on kerännyt YouTubessa yli 2.8 miljoonaa katselukertaa. Se rikkoi myös Liettuan eniten katselukertoja ensimmäisen 24 tunnin aikana keränneen musiikkivideon rajan.

Discoteque kertoo sisäisestä vapautumisesta. Sanomme usein, että olemme vapaita ja elämme vapaassa maailmassa, mutta suurin osa rajoituksistamme tulee sisältä. Olemme liian itsekriittisiä ja koemme pelkoa näyttää erilaiselta. Emme halua hyväksyä kehoamme ja jopa rajoitamme omaa viehättävyyttämme. Tämä kappale ja sen liikkeet pyrkivät vapauttamaan mielemme näistä asioista, kertoo yhtyeen päälaulaja Vaidotas.

Viime viikolla bändi käynnisti myös virallisen #theroopchallenge -haasteen TikTokissa, joka perustuu kappaleen musiikkivideolla nähtävään tanssiin ja käsiliikkeisiin. Discoteque -kappaleen musiikkivideon pääset katsomaan tästä!

THE ROOP on yksi Liettuan kuunnelluimmista yhtyeistä. Heidät tunnetaan muun muassa kappaleesta On Fire. Tällä kappaleella yhtyeen oli tarkoitus osallistua vuoden 2020 Euroviisuihin, jotka peruuntuivat koronapandemian vuoksi. On Fire -kappale on kerännyt yli kuusi miljoonaa striimiä Spotifyssa ja sen musiikkivideota on katsottu yli yhdeksän miljoonaa kertaa.

Promokuvat löytyvät täältä

THE ROOP somessa:
Instagram
Facebook 
TikTok
YouTube
Spotify 

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com