5.2.2021
ERIKA VIKMANIN SYNTISTEN PÖYDÄN MIELETÖN MENESTYS – KAPPALE NOUSI RADIOLISTAN YKKÖSEKSI

Suuressa nosteessa olevan Erika Vikmanin viime syksynä julkaistu Syntisten pöytä -single on saavuttanut poikkeuksellisen suuren suosion. Platinarajan ylittänyt kappale on pysytellyt julkaisustaan asti Suomen Spotifyn top50 -listalla ja nyt se on noussut virallisen radiolistan ykköseksi! Lisäksi sen musiikkivideota on katsottu Youtubessa yli 2 miljoonaa kertaa. Syntisten pöytä on myös ehdolla Emma Gaalassa Vuoden biisi -kategoriassa. Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt Janne Rintala yhdessä Kaisa Korhosen kanssa.

– Kiitos rakkaudesta ja avoimuudesta Syntisten pöytää kohtaan! Kappale on herättänyt keskustelua, avannut lukkoja ja selvästi nostattanut yhteisöllistä henkeä. Se taistelee epätäydellisyyden ja sen hyväksymisen puolesta – eli sopii meidän kaikkien elämään. Olen kiitollinen ja onnellinen, että tärkeä sanoma verhottuna rakastamaani retrodiscoon on levinnyt laajalle, parhaalla mahdollisella tavalla, eli radioiden kautta, Erika iloitsee biisin menestystä.

Mökkitie Recordsille sainattu, suomenkielistä diskopoppia esittävän Erika Vikmanin kappaleet tehdään pilke silmäkulmassa, mutta syvyyttäkin löytyy. Erika on rakastanut esiintymistä jo kouluikäisestä asti. Vikman nauttii raja-aitojen kaatamisesta niin musiikissaan kuin muillakin elämänalueillaan. Musiikissa kuuluu sekä menneiden vuosikymmenten että Kikan vaikutus. Erika nousi koko kansan suosioon viime vuoden Uuden Musiikin Kilpailussa nyt jo platinarajan ylittäneellä Cicciolina -kappaleellaan.

Seuraa Erika Vikmania:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.com/erikavikman

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com