4.2.2021
TÄHTIKAKSIKKO SIA JA DAVID GUETTA YHDISTIVÄT VOIMANSA UUDELLA SINGLELLÄ FLOATING THROUGH SPACE

Supertähtikaksikko Sia ja David Guetta julkaisivat uuden kappaleen nimeltään Floating Through Space. Kappale on osa Sian odotettua, kahdeksatta studioalbumia Music – Songs From And Inspired By The Motion Picture. Albumi julkaistaan ensi viikon perjantaina 12.2. Neljätoista kappaletta sisältävältä albumilta löytyvät Floating Through Spacen lisäksi aikaisemmin julkaistut hittisinglet Hey Boy, Together ja Courage to Change.

Sian ja Guettan useat edelliset menestyshitit ovat striimanneet Suomessa multiplatinaa ja tämän lisäksi ne ovat nousseet radiolistojen kärkisijoille, niin ympäri maailmaa kuin myös Suomessa. Tunnetuimpia hittejä ovat Titanium (2011), She Wolf (Falling To Pieces) (2012), Bang My Head (2015), Flames (2018) ja Let’s Love (2020).

Sia julkaisee globaalisti helmikuun aikana Music -nimisen elokuvan. Se on kerännyt kaksi Golden Globe -ehdokkuutta ja sitä tähdittävät Oscar-ehdokas ja Golden Globe -voittaja Kate Hudson, Tony- ja Grammy-palkittu Leslie Odom Jr. sekä Maddie Ziegler. Sen lisäksi, että Sia on kirjoittanut kaikki albumin kappaleet itse, hän on myös ohjannut ja käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Dallas Claytonin kanssa. Elokuva tullaan näkemään Suomen valkokankailla myöhemmin tänä keväänä.

Tämä elokuva on rakkauskirje kaikille niille, jotka eivät ole kokeneet tulleensa kuulluiksi. Miten jännittävä ja uskomaton kokemus! Onnittelut jokaiselle näyttelijälle ja henkilöstölle, sekä kiitos myös Hollywood Foreign Pressille. Mikä kunnia!, sanoo Sia.

Elokuva on tarina rakkauden parantavasta voimasta sekä yhteisön tärkeydestä. Sian musiikki on olennainen osa koko elokuvan tarinaa, jossa henkilöt tutkivat niitä hauraita siteitä, jotka pitävät meitä yhdessä. Fantastiset musiikkikohtaukset mahdollistavat meitä kuvittelemaan maailman, jossa näitä siteitä voidaan vahvistaa suurien haasteiden aikana. Elokuvan musiikin on tuottanut Crush Pictures yhdessä Landay Entertainmentin ja Pineapple Lasagna Productionsin kanssa.

Promokuvat löytyvät täältä.

Seuraa Siaa somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify

Seuraa David Guettaa somessa:
Instagram
Facebook
TikTok
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com