4.2.2021
MÖKKITIE RECORDSILLE SAINATUN MIRA LUODIN UPEA UUSI ALKU – SINGLE JULKAISTAAN HUOMENNA!

Legendaarisesta PMMP-yhtyeestä aloittanut ja pitkästä soolourastaan tunnettu Mira Luoti on solminut sopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa. Nyt häneltä vihdoin julkaistaan odotettua uutta soolomateriaalia, kun upea Hopeinen tussi -single julkaistaan huomenna perjantaina 5. helmikuuta. Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt Janne Rintala yhdessä Mika Haapasalon kanssa.

– Tässä ajassa korostuvat perheen merkitys, toiveikkuus ja unelmointi. Toivon, että tämä kuuluu myös musiikissani ja että kappaleet tuovat monelle lohtua. Tämä on myös tietynlainen uuden sivun kääntäminen, sillä olen päässyt tekemään musiikkia Mökkitie Recordsin huikean tiimin kanssa ja se tuntuu minulle oikealta paikalta luoda uutta musiikkia, Mira kuvailee.

Mira Luoti sainattiin Warner Music Finlandin alaisuudessa toimivalle Mökkitie Recordsille viime vuonna. Luodilla on monipuolinen ja pitkä musiikillinen tausta. Oman musiikin ja keikkailun lisäksi hän on muun muassa näytellyt erilaisissa produktioissa. Tulevassa tuotannossa yhdistyy huikealla tavalla Miran pitkä kokemus kotimaisen popmusiikin saralla sekä vahva tarinankerronta ja koskettavat lyriikat.

Lataa tuoreet promokuvat tästä
Kuvaaja: Paola Suhonen

Seuraa Mira Luotia:
Facebook
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/miraluoti

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat:
Mikko Korpi / Warner Music Live
mikko.korpi@warnermusic.com