2.2.2021
HIPHOPIN SUPERTÄHTI CARDI B JULKAISEE UUDEN SINGLEN TULEVANA PERJANTAINA

Grammy-palkittu Cardi B julkaisee tulevana perjantaina uuden singlen nimeltä UP! Kappale on jatkoa viime elokuussa julkaistulle WAP -hitille, josta muodostui yksi vuoden isoimmista musiikki-ilmiöistä!

Itsevarmuudestaan ja suorista puheistaan tunnettu Cardi B teki historiaa vuonna 2019 voittaen ensimmäisenä naisena Vuoden Parhaan Rap-albumin Grammy-palkinnon ylistetyllä Invasion of Privacy -pitkäsoitollaan sitten kategorian lisäyksen palkintogaalaan vuonna 1996.

Hiphopin supernimi tunnetaan muun muassa hiteistä I Like It, Bodak Yellow, Money sekä viimeisimpänä WAP, jonka kohuttua musiikkivideota on katsottu jo yli 335 miljoonaa kertaa. Kappale on myöskin striimannut Suomessa platinaa ja globaalisti sitä on kuunneltu yli 1.7 miljardia kertaa.

Promokuvat löydät täältä.

Seuraa Cardi B:tä somessa:
Instagram
Facebook
Tiktok
YouTube 
Spotify 

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com