29.1.2021
HITTITRIO CLEAN BANDIT JULKAISI UUDEN SINGLEN HIGHER YHDESSÄ IANN DIORIN KANSSA

Englannin menestynein elektrotrio Clean Bandit julkaisi uuden singlen Higher. Kappaleella on mukana myös Yhdysvaltalainen rap-artisti iann dior.

Bändi on kirjoittanut kappaleen yhdessä iann diorin ja Bastille -yhtyeestä tunnetun Dan Smithin kanssa. Tuotannosta vastaa yhtyeen Grace Chatto ja Jack Patterson sekä brittituottaja Mark Ralph (Years & Years, Sigala). Higher on genrerajoja rikkova ja unohtumaton kappale, jossa mukana on yksi maailman nousevimmista artistilupauksista.

Kappaleeseen julkaistaan lisäksi myöhemmin tänään musiikkivideo, jonka traileri on nähtävissä Clean Banditin Instagramissa. Musiikkivideon pääset katsomaan Suomen aikaa kello 18:00 täältä!

Higher on jatkoa viime vuonna julkaistulle Tick Tock -singlelle, joka oli trion ensimmäinen julkaisu vuoden 2018 jälkeen. Grammy-palkitun yhtyeen tapaan Tick Tock -kappale yhdessä Mabelin ja 24kGoldnin kasvoi hitiksi ja se on striimannut tähän päivään mennessä jo yli 250 miljoonaa soittoa sekä sen musiikkivideota on katsottu lähes 55 miljoonaa kertaa. Multiplatinaa striimanneen yhtyeen tunnetuimpiin hitteihin kuuluvat muun muassa: Symphony (feat. Zara Larsson), Solo (feat. Demi Lovato), Rockabye (feat. Sean Paul & Anne-Marie) ja Rather Be (feat. Jess Glynne).

Promokuvat löytyvät täältä.

Seuraa Clean Banditia somessa:
Instagram
Facebook 
TikTok  
YouTube
Spotify

Lisätiedot:
Leo Tynkkynen // Warner Music Finland
leo.tynkkynen@warnermusic.com