25.1.2021
ILTAN UMK-BIISILLE HUIKEA STARTTI – ARTISTILLE URANSA KORKEIN SIJOITUS SPOTIFYSSA!

Juuri kaksi Emma-ehdokkuutta saaneen Iltan perjantaina ilmestynyt UMK-kappale Kelle mä soitan nousi suoraan Spotifyn kuunnelluimpien kappaleiden listan kolmanneksi. Sijoitus on vahvalla ja taipuisalla äänellään sekä herkillä tulkinnoillaan hurmanneen Iltan uran toistaiseksi korkein. Iltan uusi kappale on otettu muutenkin hyvin vastaan. Yksinäisyydestä kertova biisi nappasi korkeimmat pisteet Ilta-Sanomien viisuraadissa. Tänään Iltaa voi seurata Spotify-Suomen Instagram tiilin storyssa.

Mua itkettää ja ilostuttaa niin paljon, tää on eka kerta kun nään mun biisin listojen kärkipaikoilla!! KIITOS tästä vastaanotosta ja jokaisesta kommentista mitä oon saanu! Se, että biisi on resonoinu teissä on paras palaute mitä on olemassa! Kiitos Väinö Wallenius, että esitit tän kertsin mulle studion epävireisellä kitaralla ja kiitos koko lopputiimille, jonka kanssa saatiin biisi maaliin, Ilta ilakoi biisin saamaa vastaanottoa.

Kelle mä soitan -biisin ovat Iltan kanssa tehneet Väinö Wallenius, Jouni Aslak Raatikainen ja Tuomas Kauhanen. Uuden kappaleen sovituksesta vastaavat Lasse Piirainen, Vainö Wallenius ja Anssi Växby. Biisin ovat tuottaneet Iltan luottotiimiksi vakiintuneet Väinö Wallenius ja Lasse Piirainen. Kuuntele kappale täältä.

Vuodesta 2016 musiikkia julkaissut Ilta on julkaissut jo kaksi omaa kultaa striimannutta singleä. Lisäksi häntä on kuultu feattaajana sekä Cheekin että Pikku G:n menestyssingleillä. Vuoden 2019 Tähdet Tähdet -kaudella Iltan ohjelmassa esittämät kappaleet saivat kaikista kauden kilpailijoista eniten kuunteluja Spotifyssa. Syksyllä 2020 Ilta julkaisi Näitä hetkiä varten -debyyttialbuminsa sekä hurmasi yleisöä All Together Now Suomi -ohjelmassa.

Suomen seuraava euroviisuedustaja ja Uuden Musiikin Kilpailun voittaja valitaan 20. helmikuuta klo 21 suorassa lähetyksessä, joka on katsottavissa Yle TV1:stä ja Yle Areenasta sekä kuunneltavissa Radio Suomesta ja Yle X3M:ltä. UMK21:n voittaja edustaa Suomea Euroviisuissa Rotterdamissa 18.-22.5.2021.

Seuraa Iltaa:
Instagram
Facebook
warnermusic.fi/ilta

Mediakuva täältä!
Kuvaaja: Troy Silva

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Nora Norrlin / Liekki Promotion
040 846 0116, nora.norrlin@liekkipromotion.com