22.1.2021
ANTTI KETONEN JULKAISI KOSKETTAVAN RAKKAUSLAULUN

Suomen suosituimpiin mieslaulajiin lukeutuva Antti Ketonen julkaisi tänään koskettavan uuden singlen Tähän matkaan tarvitaan kaksi. Kyseessä on upea rakkauslaulu, joka kertoo siitä, kuinka on valmis seisomaan toisen rinnalla elämän ylä- ja alamäissä. Kappaleen on sanoittanut Janne Rintala ja säveltänyt Aki Tykki.

– Laulu on vaikuttava kuvaus ihmisen kaipuusta hyvään, yhteiseen elämään. Sen teksti on myös harvinaisen visuaalinen. Itse näen laulun asetelmassa nuoren parin istumassa käsi kädessä kahvilassa toisiaan syvälle silmiin katsoen. Katseessa rakkautta ja toive pitkästä yhteisestä matkasta, Antti kuvailee kappaletta.

Kuuntele kappale tästä.

Olisitpa sylissäni -esikoissinglestään tunnettu Antti Ketonen valmistelee parhaillaan uutta albumiaan. Tulevalta levyltä on viime vuoden puolella julkaistu kappaleet Jos sua ei huomenna ois sekä Me mennään tän läpi. Debyyttialbumi Olisitpa sylissäni julkaistiin toukokuussa 2019. Nimikkolaulu oli vuoden 2018 soitetuin kappale radioissa ja albumi ylitti kultalevyrajan elokuussa 2019. Antti Ketonen oli ehdolla vuoden 2020 Emma Gaalassa Vuoden iskelmä -kategoriassa. Lisäksi hän oli ehdolla Vuoden 2020 Iskelmä Gaalassa kategorioissa Vuoden biisi, Vuoden iskelmä, Vuoden miesartisti ja Vuoden viihdyttäjä -kategorioissa.

Antti Ketonen somessa:
Instagram
Facebook
Spotify
warnermusic.fi/anttiketonen

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Iira Leinonen / Warner Music Finland
iira.leinonen@warnermusic.com

Keikat: 
Niina Jalonen / Warner Music Live
niina.jalonen@warnermusic.com