20.1.2021
VESALA JA FIGARO JULKAISEVAT PERJANTAINA KOSKETTAVAN DUETON LÄHEISYYDENKAIPUUSTA

Monipuolisena biisintekijänä tunnettu laulaja-lauluntekijä Figaro ja Suomen menestyksekkäimpiin artisteihin kuuluva Vesala julkaisevat perjantaina 22.1. herkän dueton Kaks toisillemme hellää. Kappaleen ovat tuottaneet Arto Ruotsala ja Heviteemu ja se on ensimmäinen single Figaron tulevalta debyyttialbumilta.

Kaikessa yksinkertasuudessaan mulle biisi kertoo läheisyydenkaipuusta ja siitä, miten asioista tekee vahingossa turhaan vaikeita. Kirjoitin kappaleen kertsin kitaran kaa joskus mun yksiössä, tiesin jo sillon et nyt on kysees jotain spessua. Oli mahtavaa, et Vesala innostu ja hyppäs messiin – arvostan häntä suuresti tekijänä ja artistina. Kaikki tapahtu tosi luonnollisesti ja must se kuuluu biisissä” – Figaro

Figaron musiikki teki Vesalaan välittömästi vaikutuksen.

”Kuulin Figaron musiikkia sattumalta ja tykkäsin heti niin paljon, että soitin Etenee Recordsin Perttu Mäkelälle että kuka tää on. Perttu sanoi että hän itse asiassa juuri teki levytyssopimuksen Figaron kanssa. Ei mennyt kauaakaan kun sain demon Ruotsalan Artolta ja Figarolta tällaisesta biisiaihiosta, että haluaisinko kokeilla sitä. Sanoin heti että joo mutta tästä pitää tehdä duetto. Kirjoitettiin biisi yhdessä loppuun Figaron ja Arton kanssa ja Heviteemu teki lopputuotannon. Ihan paras duettokumppani ja ihana biisi tuli!” – Vesala

Kappaleeseen on kuvattu elokuvamainen musiikkivideo, jonka on ohjannut Kristian Lindén ja kuvannut Max Smeds. Musiikkivideo luo vahvan kontrastin herkän kappaleen ja artistien esittämien hahmojen kautta. Varmista, että näet videon ensimmäisten joukosta täältä!

Espoolaisen Figaron, 23, herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Musiikki onnistuu luomaan täysin omanlaisensa maailman, jossa teksti käsittelee tarinoita, joihin kuulija uppoaa. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Figaro tekee yhteistyötä muiden artistien kanssa. Hän julkaisi debyytti EP:nsä Kaikki tai ei mitään joulukuussa 2020. EP esitteli kuulijoille Figaron erilaisia puolia biisinkirjoittajana ja kappaleilla oli mukana Pyhimys, Melo ja Etta.

Lataa promokuva täältä!
Kuvaaja: Julius Konttinen

Figaro:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/figaro

Vesala:
Instagram
Spotify
warnermusic.fi/vesala

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Essi Varila / Warner Music Finland
essi.varila@warnermusic.com

Figaron keikat:
Kimmo Sundström / kimmo.sundstrom@warnermusic.com
Niko Kovasin / niko.kovasin@warnermusic.com

Vesalan keikat:
Jake Hannula / jake.hannula@warnermusic.com