20.1.2021
IDA PAULIN & KALLE LINDROTHIN JÄÄHALLIN KONSERTTI SIIRTYY SYYSKUULLE 2021 – UUSI KONSERTTIPÄIVÄ ON PERJANTAI 10.9.2021

Platinaa Vuonna nolla -kakkosalbumillaan myyneen, supersuositun duon Ida Paulin & Kalle Lindrothin helmikuun 20. päiväksi suunniteltu Helsingin Jäähalliin Black Boxin konsertti siirretään koronaviruspandemian aiheuttamien yleisörajoitusten vuoksi syyskuulle 2021. Uusi konserttipäivä on perjantai 10.9.2021. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan konsertin uuteen päivämäärään tai ne voi halutessaan palauttaa Ticketmasterille alkuperäiseen keikkapäivään 20. helmikuuta mennessä. Syyskuussa järjestettävä Jäähallin konsertti on Ida Paulin & Kalle Lindrothin uran toistaiseksi isoin konsertti.

Tuplaplatinaa vuonna 2018 julkaistulla Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumilla saavuttaneen duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Hakuammuntaa, Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat. Syyskuussa järjestettävässä konsertissa tullaan kuulemaan jättihittien lisäksi myös fanien rakastamia albumibiisejä. Kaikki duon julkaisemat singlet ovat saavuttaneet kulta-, platina-, tai tuplaplatinastatuksen.

Ida Paul & Kalle Lindroth
Black Box, Helsingin Jäähalli
Pe 10.9.2021

Lippuja Black Boxin keikalle on vielä rajallinen määrä myynnissä Ticketmasterissa.
Liput alk. 39,50€

Seuraa Idaa ja Kallea:
Instagram
Facebook
Spotify

Keikat:
Matti Kaunisvesi / Warner Music Live
matti.kaunisvesi@warnermusic.com

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Noora Kärki / Warner Music Finland
noora.karki@warnermusic.com